Witam po przerwie, w końcu mam internet w chacie;) Oglądałem foty i filmiki ze spotu, więdzę że jak zawsze się udał

pozdrawiam,
Wolfshade
Tak mi właśnie mignęła czarna kombi na lewym pasie- z tym że ja akurat w stronę miasta leciałemAndrzej pisze:Całkiem możliwe.
a co trzeba cwaniaczkom od czasu do czasu GTI dupe sprać:)alfa gt pokonana hihi:) na alu nie muszę bo za GP kasa wpadnie to sobie kupie:)Nati chce pieska wiec muszę szarpać:)a co do bluz to może takie logo co na koszulkach na plecach to tez na bluzach tez?co wy na to?:):)Dodo pisze:lesio5251, widzę że na nadgodzinki jeździ się GTIchyba zbierasz na jakieś alu żeby do zlotu już były
hehe widzę że każdy na to czeka jak na mannę z niebalesio5251 pisze:na alu nie muszę bo za GP kasa wpadnie to sobie kupie:)
znalazłem jedną firmę w Suchym Lesie co produkuje odzież reklamowa. Macie link: http://www.argos.pl/pl/indexDodo pisze:to może bonzo zadzwoni do szymqa czy zrobią dla nas teżi wtedy na szybko zrobi się listę chętnych na bluzy... no chyba że gdzieś tu na miejscu jest ciekawa firma
która nam to zrobi