Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
No witaj Grand,rzeczywiście szkoda,ale lepiej późno niż wcale
W takim razie zapraszamy na następny spocik naszej grupy.Jak będzie pogoda to może w końcu będzie grillowy
To może odświeże temat naklejęk klubowych.
Robi się już ciepło to można by je sobie w końcu nakleic na nasze autka. A od ostatniej serii naklejęk minął już rok, i od tego czasu pojawiło się sporo nowych twarzy.
A na zlot sporo ludzi się zdeklarowało jechać, no i bez naklejki nie wypada.
sxp22 pisze:To może odświeże temat naklejęk klubowych.
Robi się już ciepło to można by je sobie w końcu nakleic na nasze autka. A od ostatniej serii naklejęk minął już rok, i od tego czasu pojawiło się sporo nowych twarzy.
A na zlot sporo ludzi się zdeklarowało jechać, no i bez naklejki nie wypada.
Ale na zlocie ogólnopolskim z reguły są naklejki klubowe
Ostatnio zmieniony 2011-03-11, 21:26 przez alfabox, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt ,że nie mam takiej wiedzy na temat nissanów jak bywalcy z grupy kuj.pom. Ale tez jestem wielkim sympatykiem nissana... mój kombiaczek super autko....i mimo ,ze ma trochę latek to nie zamienie go w najblizszym czasie na inne napewno... Chciałbym znaleśc sie na zlocie ale nie wiem czy mozna byc tylko 2 dni ...Niestety na więcej praca nie pozwala....Moze ktos mi odpowie - czy mam szansę w takiej sytuacji byc razem z Wami.....pozdrawiam Janusz
Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt ,że nie mam takiej wiedzy na temat nissanów jak bywalcy z grupy kuj.pom. Ale tez jestem wielkim sympatykiem nissana... mój kombiaczek super autko....i mimo ,ze ma trochę latek to nie zamienie go w najblizszym czasie na inne napewno... Chciałbym znaleśc sie na zlocie ale nie wiem czy mozna byc tylko 2 dni ...Niestety na więcej praca nie pozwala....Moze ktos mi odpowie - czy mam szansę w takiej sytuacji byc razem z Wami.....pozdrawiam Janusz
Pewnie jest taka mozliwosc
Witamy w grupie i zapraszamy na spoty comiesieczne
Witaj w grupie .
Szansa jest zawsze liczą się chęci i dobra zabawa zapraszamy na spota.
Witam,
Zapraszamy na Spota, tak jak Pysia powiedziała ja już nie mam nic do dodania
Na Spocie omówimy wszystkie szczegóły. Do zobaczenia 3 kwietnia
[ Dodano: 2011-03-15, 19:47 ]
No to Nasza wstępna lista Zlotowiczów (tych co wpłacili składkę zlotową):