Przy okazji witam
GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
No to pozdrowienia dla wszystkich co dotarli, no i dla tych co im się nie udało dotrzeć.
Po Spocie u Nas - mała wycieczka do Chojnic
 Pozdrowienia dla Grupy Chojnicko-Sępoleńskiej. 
 Grand, no i zapraszamy na Spot

Po Spocie u Nas - mała wycieczka do Chojnic
PowitaćGrand. pisze:Szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem o spotach, bo bym wpadł chętnie.
Przy okazji witam
Sory koledzy kicha... nie wypaliło mi  

a tak się napaliłem 
Mam na dzieje że w kwietniu nie będzie żadnych "niespodzianek" i dojadę
A jak w ogóle wrażenia po spocie ? jakieś fotki macie ? ilu było ?

Pozdro For All

Mam na dzieje że w kwietniu nie będzie żadnych "niespodzianek" i dojadę
A jak w ogóle wrażenia po spocie ? jakieś fotki macie ? ilu było ?
Pozdro For All
Moja Primerka P11 Hatchback (Pomarańczowy metalik - lub jak kto woli Rudy 
) 
2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r
						2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r
- alfabox
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

Ale na zlocie ogólnopolskim z reguły są naklejki klubowesxp22 pisze:To może odświeże temat naklejęk klubowych.
Robi się już ciepło to można by je sobie w końcu nakleic na nasze autka. A od ostatniej serii naklejęk minął już rok, i od tego czasu pojawiło się sporo nowych twarzy.
A na zlot sporo ludzi się zdeklarowało jechać, no i bez naklejki nie wypada.![]()
![]()
					Ostatnio zmieniony 2011-03-11, 21:26 przez alfabox, łącznie zmieniany 1 raz.

siemka misiek jak masz chęci to wpadaj do Solca z miłą chęcią bym podjechał ale mam dyżur i jestem udupiony muszę siedzieć na miejscu

klfsolec  KFSI                                                                   blabla  jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
						no to szkoda ja juz 4 wyjazdy zaliczyłem a jestem sam bo na pewno bym podjechał ale służba nie drużba

klfsolec  KFSI                                                                   blabla  jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
						- alfabox
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

A mogłeś kurna zadzwonić wczoraj,byśmy się umówili na kawkęmisiek-ol pisze:witam Moze zrobimy jutro jakiegos mini spotanp. okolo 17-stej
Chłopaki jest akcja Zlot 2011 pilnujcie tematu viewtopic.php?p=127141#127141

- 
				Janusz Zimny

Witajcie!
Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt
   ,że nie mam takiej wiedzy  na temat nissanów jak bywalcy z grupy kuj.pom. Ale tez jestem wielkim sympatykiem nissana... mój kombiaczek super autko....i mimo ,ze ma trochę latek  to nie zamienie go w najblizszym czasie na inne napewno... Chciałbym znaleśc sie na zlocie ale nie wiem  czy mozna byc  tylko 2 dni ...Niestety na więcej praca nie pozwala....Moze ktos mi odpowie - czy mam szansę w takiej sytuacji   byc razem z Wami.....pozdrawiam Janusz

Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt
Pewnie jest taka mozliwoscJanusz Zimny pisze:Witajcie!
Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt ,że nie mam takiej wiedzy na temat nissanów jak bywalcy z grupy kuj.pom. Ale tez jestem wielkim sympatykiem nissana... mój kombiaczek super autko....i mimo ,ze ma trochę latek to nie zamienie go w najblizszym czasie na inne napewno... Chciałbym znaleśc sie na zlocie ale nie wiem czy mozna byc tylko 2 dni ...Niestety na więcej praca nie pozwala....Moze ktos mi odpowie - czy mam szansę w takiej sytuacji byc razem z Wami.....pozdrawiam Janusz
Witamy w grupie i zapraszamy na spoty comiesieczne
Witaj w grupie .Janusz Zimny pisze:Witajcie!
Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt,że nie mam takiej wiedzy na temat nissanów jak bywalcy z grupy kuj.pom. Ale tez jestem wielkim sympatykiem nissana... mój kombiaczek super autko....i mimo ,ze ma trochę latek to nie zamienie go w najblizszym czasie na inne napewno... Chciałbym znaleśc sie na zlocie ale nie wiem czy mozna byc tylko 2 dni ...Niestety na więcej praca nie pozwala....Moze ktos mi odpowie - czy mam szansę w takiej sytuacji byc razem z Wami.....pozdrawiam Janusz
Szansa jest zawsze liczą się chęci i dobra zabawa zapraszamy na spota.
Witam,Janusz Zimny pisze:Witajcie!
Jestem nowicjuszem w tym czcigodnym towarzystwie. Trochę onieśmiela mnie fakt,że nie mam takiej wiedzy na temat nissanów jak bywalcy z grupy kuj.pom. Ale tez jestem wielkim sympatykiem nissana... mój kombiaczek super autko....i mimo ,ze ma trochę latek to nie zamienie go w najblizszym czasie na inne napewno... Chciałbym znaleśc sie na zlocie ale nie wiem czy mozna byc tylko 2 dni ...Niestety na więcej praca nie pozwala....Moze ktos mi odpowie - czy mam szansę w takiej sytuacji byc razem z Wami.....pozdrawiam Janusz
Zapraszamy na Spota, tak jak Pysia powiedziała ja już nie mam nic do dodania
Na Spocie omówimy wszystkie szczegóły. Do zobaczenia 3 kwietnia
[ Dodano: 2011-03-15, 19:47 ]
No to Nasza wstępna lista Zlotowiczów (tych co wpłacili składkę zlotową):
1. Felipe
2. El_Diablo
3. Alfabox + Pysia
4. Radża
5.
Listę będę na bieżąco aktualizował i wrzucę później do 1 postu
a dziewczyny tez moga?alfabox pisze: Chłopaki jest akcja Zlot 2011 pilnujcie tematu viewtopic.php?p=127141#127141
my mind is a hypertool, it fixes everything