Szkoda, że nie % - trzeba coś wymyślić

W lato bedziesz marudzil, ze jest za goracoCzeso pisze:Mogłoby już zrobić się ciepło, bo nie chce mi się do tej nory przyjeżdżać i marznąć na tym parkingu...
EnDrIu pisze:W lato bedziesz marudzil, ze jest za goracoCzeso pisze:Mogłoby już zrobić się ciepło, bo nie chce mi się do tej nory przyjeżdżać i marznąć na tym parkingu....
Nie pyskować mi tutajKreyzol WPR pisze:taaa maruda
Jak Twoja szanowna malzonka bedzie prowadzic to mozemy Ci zalatwic jaki zacny napoj ogrzewajacyCzeso pisze:EnDrIu pisze:W lato bedziesz marudzil, ze jest za goracoCzeso pisze:Mogłoby już zrobić się ciepło, bo nie chce mi się do tej nory przyjeżdżać i marznąć na tym parkingu....
Nie pyskować mi tutajKreyzol WPR pisze:taaa marudaLatem na temperatury nigdy nie narzekam, bo zawsze na podorędziu mam jakiś zacny napój chłodzący
![]()
A w temacie: babcia jest, więc może podjadę na spota z moją szanowną małżonką. Się zobaczy.
Pozdro!
Możesz wziąć jedną porcję więcejEnDrIu pisze:Jak Twoja szanowna malzonka bedzie prowadzic to mozemy Ci zalatwic jaki zacny napoj ogrzewajacy
P.S.2 : Pierwsze zarządzenie Agi to za miesiąc %%%%%niewiniatko22 pisze: Spot w piąteczek
Szkoda, że nie % - trzeba coś wymyślić![]()