ze względu,że zrobiłem to zupełnie spontanicznie i bez większego przygotowania, chciałbym się dowiedzieć, czy jakieś niespodzianki mnie czekają??

Moderator: janusz
Pawel18PL pisze: Jak już będzie na miejscu to ustawimy się gdzieś na jakieś porównanie;D
dylson pisze:Lombardo88, pierwsza odpowiedz w temacie, masz tam napisane, ze to nie jest 100% p&p, jesli chcesz p&p kup kolektor z qx-a. Najlepiej po nowym roku zagadaj do Szalonego to w polowie stycznia moze odpisze![]()
dylson pisze: Najlepiej po nowym roku zagadaj do Szalonego to w polowie stycznia moze odpisze![]()
właśnie miałem o takie rozwiązanie Cię zapytać heheSzalony pisze:NIe potrzeba nic odlewać. Byłaby to płytka wykonana dokładnie na kształt uszczelki
no właśnie miałem zamiar,ale stwierdziłem,że się wstrzymamSzalony pisze: Kupiłeś ten kolektor z przepustnicą czy bez ?
Szalony pisze:Jakiego manuala chcesz trafić ?
a gdyby wykorzystać np stopę kolektora, który teraz siedzi?? uciąć resztę i spolerować??Szalony pisze:
Lombardo88 ! Wydaje mi się że jedynym sposobem na zamontowanie kolektora bez kupowania pozostałych gratów( zwłaszcza fajko cewek) byłoby dorobienie płytki redukcyjnej ze zmienionym rozstawem śrub o odpowiedniej wysokości. Wysokość płytki jest ważna gdyż kolektor musi być zamontowany wyżej. W przeciwnym wypadku kolektor nie "siądzie" na swoje miejsce gdyż przeszkodzą mu w tym stożki na deklu( te do przykręcenia fajko cewek) oraz same fajko cewki. Pytanie jest tylko jedno czy po podniesieniu kolektora zamknie się maska. Jeśli nie to zostaje dokupić pozostałe graty, bądź zapodać wlot na masce ala gtir![]()