bo dziś widziałem taką na łódzkich blachach i z naklejka NKP

taa .. i ma pasek na szybieKrissu pisze:znacie kogoś kto jeździ błękitną (jak Werta) Almerką N15?
bo dziś widziałem taką na łódzkich blachach i z naklejka NKP
almera niebieska n15 z paskiem na przedniej szybie należała do hammana, nie hamondasunniak1.6sr pisze:Nie do końca z poza klubo, kiedyś takie almerki u nas w grupie były dwie, jedną miał hammond , a drugi nie wiem jak się nazywał ( oboje byli na pierwszym spocie po reaktywacji
Praktycznie jeden z większych szrotów z Japończykami gdzie praktycznie każdą część się dostaje , ale fakt, tak jak Mówi Wronek , ceny z kosmosu.klonek pisze:koledzy wiecie cos moze na temat tego szrotu jesli ktos posiada info na ich temat tzn jak robi sie z nimi interesy to bylbym wdzieczny gdyz chcialbym wziac od nich pompe wspomagania a chcialbym uniknac klopotow wiec wole sie zapytac
biorę od nich dużo części, fakt czasami mają ceny z kosmosu. Jak chcesz coś taniej wyrwać to daj znać co dokładnie chcesz to zapytam się osobiście, może coś zawsze taniej się uda. A interesy z nimi to ciężka sprawaklonek pisze:koledzy wiecie cos moze na temat tego szrotu jesli ktos posiada info na ich temat tzn jak robi sie z nimi interesy to bylbym wdzieczny gdyz chcialbym wziac od nich pompe wspomagania a chcialbym uniknac klopotow wiec wole sie zapytac