2. bunga bunga

3. cienki cienki

4. ŁOŚ tez powinien w końcu dojechać

5. Mee Mee

Nie wiem czy współczuć czy zazdrościćSerwises pisze:Nas niestety nie będzie.Jadę z żoną do Hotelu Gołębiewski w Wiśle na wigilię firmową.
bunga bunga chcieć łosiekiller2000 pisze:9.Killer2000 a tak propos to ja mam Łoś na nazwiskojestem łosiem
bunga nie ... mały łosie .. ehe .. bunga .. eeeeeeainkaa pisze:nie sądzę, żeby bunga bunga to przeszkadzać
hahascubzik pisze:bunga nie ... mały łosie .. ehe .. bunga .. eeeeeeainkaa pisze:nie sądzę, żeby bunga bunga to przeszkadzać
Coś na ten temat wiemKoza pisze:dzisiaj mialem maly wypadekkoles cofal bmw i mnie trafil w prawy przedni bok... szczescie, z tego co widzialem na ten moment nawet sladu nie mam, mam jego numer i wiem gdzie mieszka w razie czego... ale skoro nic sie nie stalo to mu odpuszcze
hmn... jak na aucie nie bede mial sladu to mu odpuszcze bo rownie dobrze ja moglem miec podobna syt... ale jutro zobaczymyMacGayver pisze:Coś na ten temat wiemKoza pisze:dzisiaj mialem maly wypadekkoles cofal bmw i mnie trafil w prawy przedni bok... szczescie, z tego co widzialem na ten moment nawet sladu nie mam, mam jego numer i wiem gdzie mieszka w razie czego... ale skoro nic sie nie stalo to mu odpuszcze
Wal do Ryby bo jest na tym samym etapie, a nawet już krok dalej
Albo dzwoń do mnie z rana to Ci wytłumaczę w czym rzecz, żeby nie odpuszczać tematu
pokazujesz mi swój dowód albo jakiś dokument ze zdjęciemkiller2000 pisze: a tak propos to ja mam Łoś na nazwiskojestem łosiem
zaczynam się Go poważnie baćscubzik pisze:bunga nie ... mały łosie .. ehe .. bunga .. eeeeeeainkaa pisze:nie sądzę, żeby bunga bunga to przeszkadzać