Gratuluję autka i bezawaryjności

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Tam jest duuuży asortyment części więc za uprzednim dogadaniem się niech wyśle paczkę z USA
 Tam jest duuuży asortyment części więc za uprzednim dogadaniem się niech wyśle paczkę z USA   Sorry za offa.Między innymi gratuluję MacGayverowi ładnej Maximki,ale według mnie powinna być troszeczkę zglebowana nawet o 30mm.Pozdrawiam.
 Sorry za offa.Między innymi gratuluję MacGayverowi ładnej Maximki,ale według mnie powinna być troszeczkę zglebowana nawet o 30mm.Pozdrawiam.Z wysylka czesci sluze pomocaMacGayver pisze:Plany takie, że auto ma godnie służyć i być wygodneJacob_300zx pisze:Co dalej z Maximkajakies plany
zapodaj do niej turbine
Do zabawy będzie coś innego

Zresztą, superchargery trochę kosztują, a tak na prawdę w PL tego nie ma, i trzeba z USA ciągnąć, a z tym zawsze jest pod górkę

Wielki dzień bo zbierałem się do tego od momentu zakupu auta czyli jakiś kwiecień
 Wielki dzień bo zbierałem się do tego od momentu zakupu auta czyli jakiś kwiecień   Po długich i żmudnych poszukiwaniach, przestudiowaniu manuala, podpinaniu kompa udało się zlokalizować problem. Otóż problem okazał się kabelek od "EVAP canister vent control valve"
  Po długich i żmudnych poszukiwaniach, przestudiowaniu manuala, podpinaniu kompa udało się zlokalizować problem. Otóż problem okazał się kabelek od "EVAP canister vent control valve"    

Dokładnie tak jak mówisz. Cytat zaczerpnięty z jednego z forów:Napisz jakie byly objawy. Nazwa sugeruje ze odpowietrza bak? dobrze mowie?
ale jego odpowietrzenie już takpodj pisze:Bo chyba zbiornik odpowietrzenia zbiornika paliwanie zabierał aż tak bardzo mocy.

teraz, skoro nie ma już błędów mogę zacząć paradoksalnie działanie mające na celu usunięcie go - w sposób taki by komputer nie widział żadnych problemów.podj pisze:No i to by wszystko wyjaśniało. Good work