Dzisiaj operatorzy delikatnie odpuścili ale to dlatego, podejrzewam, że spiryt juz sie przegryzł bo późno było i prawie zamykali, było czućTomasz WPR pisze:Noo to dobre było, Maciek wtedy wpadł na chwilęjaca V6 pisze:Doookładniei wszyscy zbledli

Dzisiaj operatorzy delikatnie odpuścili ale to dlatego, podejrzewam, że spiryt juz sie przegryzł bo późno było i prawie zamykali, było czućTomasz WPR pisze:Noo to dobre było, Maciek wtedy wpadł na chwilęjaca V6 pisze:Doookładniei wszyscy zbledli
A o współtowarzyszu dzielnie pijacym piwko na tylnej kanapie to juz sie nie pamieta?Maciek78 pisze:Jeszcze chciałem podziękować Pani Pszczole za pomocny transport powrotny. Inaczej byłoby ciężko
Ojoj, bo na moja oamięć nie ma co liczyć...Sasza_fragles13 pisze:jaca V6, Niewinna na ten przykład nie była pewna czy się znamy:D Ale z tą galerią klubowiczów to mówiłem poważnie. Na innych forach coś takiego jest i służy użytkownikom;)
1 maja to sobota więc spot jest 7 maja, po majówce wszyscy wypoczęci bedąEnDrIu pisze:Jacek spot jest przełożony na 7 czy zostaje 1 maja?
My badjaca V6 pisze:1 maja to sobota więc spot jest 7 maja, po majówce wszyscy wypoczęci bedąEnDrIu pisze:Jacek spot jest przełożony na 7 czy zostaje 1 maja?
Spot majowy to spot ostatni przed Zlotemmówie o cyklicznych bo można sie przecież spotkać towarzysko-organizacyjnie jak ktoś chce
Mnie na spocie nie bedzie, wiec ja bede proponowac jeszcze jakies spotkanie w maju, i wiem ze beda dobre okazje do zorganizowania spotujaca V6 pisze:więc spot jest 7 maja