i po 2, kurde kto będzie modził primere aby się ścigać w sporcie czy coś toć to ciężka krowa

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
Może tytuł tego nie mówi ale jakbyś uważniej czytał wszystkie posty to autor pisze o jakie auto chodziczajnik pisze:o to już kolejny wątek sie pojawił że o primerze mówimy. faktycznie tytuł tematu to jasno określa:)
A z tym się nie zgodzęBoro1989 pisze:
i po 2, kurde kto będzie modził primere aby się ścigać w sporcie czy coś toć to ciężka krowa
Przede wszystkim wyluzuj. Jak dla mnie nie bylo to napisane jasno a moze po prostu zle doczytalem, nie wazne mozna w inny sposob odpowiedziec.Puma pisze:Jezu, przecież ja mówiłem o konkretnym moim aucie a nie o DE jako takim i o wyścigu mojej N15 przed rozbiórką z N15VE. Czy to nie było jasne??
to przytocz łaskawie ten post w którym twórca tematu wspomniał że mowa o wkładaniu silnik do primery.vixo pisze:Może tytuł tego nie mówi ale jakbyś uważniej czytał wszystkie posty to autor pisze o jakie auto chodziczajnik pisze:o to już kolejny wątek sie pojawił że o primerze mówimy. faktycznie tytuł tematu to jasno określa:)
rozumiem, ze to parę stron i się nie chce no ale wypadałoby...
Kolego najpier naucz się kultury, jak piszesz o kimś w trzeciej osobie to z dużej literki. To już w szkole podstawowej uczyli.Boro1989 pisze:Vixo odpuść on ma swoje przekonania swoje wersje i swoje słuszne racje i nikt nie może mieć innego zdania niż on