Po zresetowaniu wyświetla książkowo 55. Błędy skasowałem ale przyczyna została także na pewno za jakiś czas znowu się wyświetla. Co oznaczają te błędy
 Po zresetowaniu wyświetla książkowo 55. Błędy skasowałem ale przyczyna została także na pewno za jakiś czas znowu się wyświetla. Co oznaczają te błędy  Almera N15 97r  1.4   75KM
 Almera N15 97r  1.4   75KMModerator: sergiej
 Po zresetowaniu wyświetla książkowo 55. Błędy skasowałem ale przyczyna została także na pewno za jakiś czas znowu się wyświetla. Co oznaczają te błędy
 Po zresetowaniu wyświetla książkowo 55. Błędy skasowałem ale przyczyna została także na pewno za jakiś czas znowu się wyświetla. Co oznaczają te błędy  Almera N15 97r  1.4   75KM
 Almera N15 97r  1.4   75KMmaniek_NKP pisze:Czy te raportowanie błędów za pomocą zworki jest bezpieczne, nie będzie zwarcia itp ?

Błąd 143 - IMMOurtok pisze:kod błedu: 14 długich i 3 krótkie sygnały
silnik do roboty, pierścienie/uszczelniacze puszczają. Kompresja do sprawdzenia.urtok pisze:czuć benzyne w oleju
usunięcie immo powoduje to, że kontrolka check się świeci jak głupia.urtok pisze:podejrzewam, ze auto rok jeźdźiło z włączonym chek enginem migającym
- brak było żarówki w zegarach w tym miejscu