Teraz przyszedł czas na zderzak z wersji SR

Oto foto: https://picasaweb.google.com/1119625571 ... directlink
Zastanawiam się czy malowac w kolor czy może na element lakierowany nakleić stickery (?)

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Stickery mi się podobają i chcę coś mieć na aucie, ale zastanawiałem się gdziescubzik pisze:to zależy w jaki styl chcesz iść ..

też myslę, ze wyglądałoby całkiem fajniescubzik pisze:wydaje mi się że fajny sticker pasowałby do srebrnej budy z czarną, matową maską od GTI-ra

a takie grille nie były czasem tylko w gaźnikowcach ?MacGayver pisze:Te przed liftem z czarnym wnętrzem na kształt plastra miodu

hmm ja spotkałem takie grille wyłącznie w gaźnikowcachCubuś pisze:typach do 1993 roku

Zderzak mam razem ze światłami od Exa z forumciapek pisze:Zderzak to ta nowka z allegro? halogeny kompletne skąd dorwałeś?.zderzak maluj. ewentualnie trochę stickerów nie zaszkodzi, mam grill przedliftowy nówka nigdy nie zakładany, jakiś zamiennik chyba nawet z ABS-u zrobiony. jakby coś PW.
 lewy halogen do wymiany bo szybka jest popękana
 lewy halogen do wymiany bo szybka jest popękana  co do grilla to napisze jak będę na kompie
 co do grilla to napisze jak będę na kompie 
Odbiorę Ci.DubSon pisze:O, to supertylko na lutowy spot chyba nie wpadnę, bo zajęcia mam przsunięte na 25-26 luty
Jest to jakiś tani marketowy pneumatyk. Ciśnienie od 8-10 barów zapewnia sporą siłę i odpowiednie obroty. Plusem jest to że ma większe obroty i jest wygodniejszy w użyciu.Adams pisze:Ty pracujesz na pneumatycznym - są jakieś plusy? Jakie w praktyce zasilanie w powietrze jest potrzebne (mam kompresor 222l/min, 50l, 2hp,max 8bar)? Są do tego jakieś dłuższe sztyce żeby wejść do środka kanałów kolektora?