Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Ojej, było by super.....jak by się dało to bardzo poproszę. Jakoś byśmy się tam dogadali myślę.xtomek pisze:Obudowa na wymiar i mocowanie też do zrobienia za freeWybór należy do zura.
Ok dziękuje bardzoCoobcio pisze:Zuru zmień podpis bo już ciut więcej tej mocy masz
Ps. jutro termostat się zmieni na to myślę że chwila ponad program się znajdzie a resztę zobaczymy
Super....kiedy tak mniej więcej będzie ten termostat? Czekam na info po włożeniu tego nowego coś się poprawiło.Coobcio pisze:Termostat wyjąłem z twojego starego silnika, on był 82 stopniowy... Zamówiłem u Osy nowy 76,5 *C na pewno trochę schłodzi naszą zgrzaną bestię
Ps. ale w niej w ogóle nie ma poczucia jazdy, jakbym siedział przed komputerem i naciskał strzałkę do góry, otoczenie tylko się zmienia i strzałka speeda pnie w górę
Dziś Passata TFSi spod ronda wiatraczna objechałem tak że ja już stałem na skrzyżowaniu z grenadierów skręcając do siebie a pan dopiero co mnie mijał z zawrotną prędkością
To fajnie, że nowy termostat udało się już zamontowaćCoobcio pisze:Termostat nowy już na miejscu - hehe kobitka z robiła trzem naraz zdjęcie...
W starym silniku miałeś termostat 82*C, w VE był 76,5*C ale miałem wrażenie że nie otwierał się do końca... Tak więc dziś wleciał nowy od OSY też zimny 76,5*C
Pierwsze testy ostra dzida odemnie spod garage do pizzeri na Gocławiu, trochę stania na światłach, trochę krzyków i pisków mojej kobiety oraz Jakuba od Saaba i wskazówka nawet nie drgnęła, potem ostry powrót aż w łukach na 3 biegu koła zaczynały mielić, postój pod garage z zamkniętą maską i też wskazówka ani mru mru...
Jak zrobi się gorąco to trzeba ją w korkach przetestować z tym nowym termostatem
Hehe, spoko, kartka nie potrzebna...będę Ci przypominał o dmuchawie i wycieraczkach ;PCoobcio pisze:Do dmuchawy oraz do wycieraczek zapomniałem zajrzeć - ale spoko mam wszystko na kartce zapisane tylko gdzieś mi ona uciekła...
Maciek z GT powiedział że brzydka pogoda na robienie foto... Tak się zastanawiam czy nie pobrać od nich V-boxa i na razie nie przeprowadzić samych testów ale w takim przypadku nie będzie niespodzianki
A Fotki to zaraz zapodam coś - by Rene oczywiście![]()
[ Dodano: 2010-08-05, 00:35 ]
No to obiecane Foto:
Obrazek
Pod maską wczoraj pojawił się nowy silikon SAMCO który moim skromnym zdaniem wywołuje wielkie WOW
Ponadto trzy kolory niebieski - czegoś takiego chyba jeszcze nie grali... Trzeba by więc skręcić jakiegoś klipa pod tytułem jak to się odpycha
Obrazek
Termostaciki, pierwszy nowy, drugi zagloniały z VE a trzeci jak nówka ze starego DE
Obrazek
A tutaj kolejny prezent odemnie - drutowanie obudowy termostatu coby błyszczała jak psu...
Obrazek
A tutaj takie pamiątkowe zdjęcie...
Najtańsze jest takie rozwiązanie. Ja jako niekwestionowany lider na rynku GSM w Warszawie zaopatrzyłem się odpowiednio:Limon pisze:Co do filma to najlepiej jakiś statyw załatwić bo ręką to trudno utrzymać sprzęt do filmowania
Spoko, hamulce ważna rzecz, więc dobrze, że wymieniłeśCoobcio pisze:Fajny patent a telefon z miłą chęcią oddam do was chłopaki na serwis
Ps. ale jaja wyszły, już chciałem zarzucić osie co za badziewne klocki hamulcowe mi wcisnął do Zura Primy że są głośne... A tu okazało się że z tyłu klocki zdarło do blachy tak więc Zuru masz z przodu i z tyło nowo - auto hamuje o niebo lepiej
Pss. tak jak Zielony Szerszeń będziesz musiał odkładać kasę na jakieś pół sliki, dziś parę prób poćwiczyłem sprawnego ruszania i ciężko dobrze pojechać z miejsca...
No to już z 2-ki dalo by radę, jedna zmiana mniej na ćwiaręi ciężko dobrze pojechać z miejsca...