Jeszcze się wstrzymam do finiszu Twojego projektu

A gdzie upchniesz procesor ze wzmakiem? bo trochę miejsca to on zajmuje
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Dawno nie miałem tak niewymuszonej i czystej przyjemności z odsłuchu twórczości muzycznej różnogatunkowej. Możecie mówić co chcecie, że wasze głośniki za 500pln za sztukę grają hehehe, może i grają... jakoś tam, ale takiego spasowania i wypełnienia pasma, dynamiki, zachowanej czytelności, przy naprawdę sporej głośności, oraz ustawieniu wszelkich koloryzatorów i podbijaczy na tzw. "flat" - to ze świecą szukać... Dedyk procesor i głośniki zrobiły robotę. Nie bujasz się z drogimi zwrotnicami, nie kombinujesz gdzie je umieścić, gdzie dać 3 wzmaki, tudzież jeden 4 kanałowiec i monblok, czy może jedną 5 kanałową kloftę itd. Tu owszem, troszkę kabelkologii z procka wychodzi, ale przynajmniej wiadome po co, a nie wodotryski dla oka klienta. Zgrabne, skromne wyglądem, komponenty lekkie, a co najważniejsze: gra bardzo przyzwoicie. Pomysł Ramzesa by zaimplementować taki komplecik w Almerze - świetny. No nieczęsto mi się zdarza jeśli chodzi o audio by coś mnie na tyle zaintrygowało. Dobra, dość, w skrócie - taki komplet trzeba mi naszykować
 Dawno nie miałem tak niewymuszonej i czystej przyjemności z odsłuchu twórczości muzycznej różnogatunkowej. Możecie mówić co chcecie, że wasze głośniki za 500pln za sztukę grają hehehe, może i grają... jakoś tam, ale takiego spasowania i wypełnienia pasma, dynamiki, zachowanej czytelności, przy naprawdę sporej głośności, oraz ustawieniu wszelkich koloryzatorów i podbijaczy na tzw. "flat" - to ze świecą szukać... Dedyk procesor i głośniki zrobiły robotę. Nie bujasz się z drogimi zwrotnicami, nie kombinujesz gdzie je umieścić, gdzie dać 3 wzmaki, tudzież jeden 4 kanałowiec i monblok, czy może jedną 5 kanałową kloftę itd. Tu owszem, troszkę kabelkologii z procka wychodzi, ale przynajmniej wiadome po co, a nie wodotryski dla oka klienta. Zgrabne, skromne wyglądem, komponenty lekkie, a co najważniejsze: gra bardzo przyzwoicie. Pomysł Ramzesa by zaimplementować taki komplecik w Almerze - świetny. No nieczęsto mi się zdarza jeśli chodzi o audio by coś mnie na tyle zaintrygowało. Dobra, dość, w skrócie - taki komplet trzeba mi naszykować  Jau!
 Jau!

i mało waży
 i mało waży 
 Co jak co - nagłośnienie miażdży
 Co jak co - nagłośnienie miażdży  I zgodnie z życzeniem taki zestawik nagłośnienia P&P do samochodu zostanie Ci przygotowany.
 I zgodnie z życzeniem taki zestawik nagłośnienia P&P do samochodu zostanie Ci przygotowany. - masz rację - dobrze dobrany system który de facto opracowali inżynierowie dźwięku, wysterowany odpowiednim sygnałem można stawiać na równi z instalacjami audio za dobre kilka tysięcy zł.
 - masz rację - dobrze dobrany system który de facto opracowali inżynierowie dźwięku, wysterowany odpowiednim sygnałem można stawiać na równi z instalacjami audio za dobre kilka tysięcy zł. 

A ja do swojego jak nie znajdę nic ciekawego to sobie sam zbuduje
 A ja do swojego jak nie znajdę nic ciekawego to sobie sam zbuduje 
 a Jakie koszta operacji
 a Jakie koszta operacji  Ja swój mega sub sprzedaję, "Weight reduction bro" i właśnie kminię co ogarnąć, obecnie mam tylko OEM 6xPioneer z czego tylny głośnik został uszkodzony ale może uda się naprawić, ogólnie to bardzo fajnie one grają, ale przydałby się właśnie jakiś delikatny subik, który nie zajmuje całego bagażnika i dwa nie waży więcej jak 5kg.
 Ja swój mega sub sprzedaję, "Weight reduction bro" i właśnie kminię co ogarnąć, obecnie mam tylko OEM 6xPioneer z czego tylny głośnik został uszkodzony ale może uda się naprawić, ogólnie to bardzo fajnie one grają, ale przydałby się właśnie jakiś delikatny subik, który nie zajmuje całego bagażnika i dwa nie waży więcej jak 5kg.W P10 mam turbo na full przelocie bez żadnych tłumików xD nic więcej nie trzeba uwierz miRamzes_II pisze:@Vixo a w P10 masz ?

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

Cierpliwości
 Cierpliwości