Trzymam kciuki, super sprawa. Też mi to chodzi po głowie taki projekt z GADubSon pisze:To tylko zapowiedź sezonu 2015

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) te kucizny to lipnie zrobione sa czesto. Najlepszym tlokiem zawsze bedzie OEM. No chyba że chcesz w qtas mocy mieć z 400 to wtedy mozna sie w kute graty bawić
 te kucizny to lipnie zrobione sa czesto. Najlepszym tlokiem zawsze bedzie OEM. No chyba że chcesz w qtas mocy mieć z 400 to wtedy mozna sie w kute graty bawić ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) , dla mnie każdy czy to ga czy sr pakuje kute graty i ma mniej niż 330 koni to pakuje kase na marne troche....
, dla mnie każdy czy to ga czy sr pakuje kute graty i ma mniej niż 330 koni to pakuje kase na marne troche....  Zainwestuj ta kase w dobrego kompa (co najmniej DET III) i porządne strojenie...
 Zainwestuj ta kase w dobrego kompa (co najmniej DET III) i porządne strojenie... DET2 jest spoko ale do wolnossaczka, do T to już o 3 bym myślał bo ma FITa....albo odrazu w EMU iść....
 DET2 jest spoko ale do wolnossaczka, do T to już o 3 bym myślał bo ma FITa....albo odrazu w EMU iść....