Fele to z 17x9 by sie tu zdały i gleba
 Dwie osoby już zmotywowałeś więc Ja bedę trzecią...idę zobaczyć czy śnieg na GTku przekroczył juz 15 cm i czy ma jeszcze powietrze w kołach
 Dwie osoby już zmotywowałeś więc Ja bedę trzecią...idę zobaczyć czy śnieg na GTku przekroczył juz 15 cm i czy ma jeszcze powietrze w kołach   xD Składaj najwyższa pora ciekawe jak będzie wyglądać
  xD Składaj najwyższa pora ciekawe jak będzie wyglądaćModeratorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 nareszcie wielki powrót. Ładnie to wygląda. Duży jest koszt malowania całej budy teraz?
 nareszcie wielki powrót. Ładnie to wygląda. Duży jest koszt malowania całej budy teraz?

Ten kolor jest fajny
 Ten kolor jest fajny 
 jeżeli już każdy wie jakie rozróżniamy kolory o których Janusz wspomniał, to mianem tego fajnego można również określić kolor KV-2 z palety Nissana z dodatkiem xyralic-u. Z perspektywy zdjęć tego nie widać z przyczyn technicznych.
 jeżeli już każdy wie jakie rozróżniamy kolory o których Janusz wspomniał, to mianem tego fajnego można również określić kolor KV-2 z palety Nissana z dodatkiem xyralic-u. Z perspektywy zdjęć tego nie widać z przyczyn technicznych.  

Szkoda to opisywać i tracić na to miejsca w temacie, rękawy do góry i do roboty.
 Szkoda to opisywać i tracić na to miejsca w temacie, rękawy do góry i do roboty.  

W skład zestawu wchodzi:
 W skład zestawu wchodzi: 

dałaby coś sprężarka ze zmienną geometrią w benzynie, bo wiem, że porsche kiedyś spróbowało wsadzić do swojego silnika.
 dałaby coś sprężarka ze zmienną geometrią w benzynie, bo wiem, że porsche kiedyś spróbowało wsadzić do swojego silnika. Tak się zastanawiam, że właśnie nie zapodać czegoś z innego samochodu co łatwiej dostać.
 Tak się zastanawiam, że właśnie nie zapodać czegoś z innego samochodu co łatwiej dostać.