Jaki papier, jaki silikon hehe i dajcie już żyć temu linoleum

Wklepta w woojkaGoogla "materiał uszczelki", jest tego od groma - do wyboru do koloru.
Oki, wróciliśmy z wycieczki gromadką do Lubania, całe 1014km w obie strony. Baleron dzielnie się spisał, jazda na kompletnie nowym zawieszeniu to bajka! Kompleksówka hebli też zrobiła robotę, jeszcze przed wyjazdem szukałem na szybko linki hamulcowej do ręcznego bo jedna z zamówionych wcześniej okazała się do wersji z bębnami... Nie udało mi się już jej zwrócić do sklepu, tak, że wstawię ją do giełdy, może ktoś potrzebuje. Przed jazdą zmieniłem też końcówki drążków kierowniczych i zaliczyłem wizytę na zbieżności. Co tu dużo mówić - wypas remont wyszedł, auto idzie na tych 215/40 jak po sznurku.
Oleju zeżarł jakieś śladowe ilości, bo spadek z bagnetu 1mm to chyba do pominięcia. Jazda w 4 osoby z pełnym po brzegi bagajem i subem, no i A4, tak, że non stop 4~4.5k rpm na V biegu. Spalanie wg. kompa 9.3 wyszło. Mocy w trasie aż nad to i tu znalazłem wadę P11 GT hehehe... brak VI biegu, ile razy go szukałem i nie znalazłem to moje haha, było jednak P12 brać
I raptem 3 foty, bo nie było czasu więcej pstryknąć Baleronowi jak już nas rodzinka dorwała w swoje łapcie