Po rocznym użytkowaniu primerki pora by ją pokazać światu,oto to cudo

Ci co byli w Karpicku na zlocie to pewnie poznali to auto jak nie to przypomnę,to jest to auto co na oesie najbardziej dymiło

https://docs.google.com/file/d/0B3wB9w1 ... sp=sharing
No dobra trochę historii,po sprzedaży almery N15 decyzja wyboru padła na P11.Ciężko było coś ciekawego poszukać,godziny spędzone na alledrogo i takie tam nić nie dawały,kilka sztuk oglądałem ale stan ich dawał wiele do życzenia.Po kilku dniach trafiłem na ogłoszenie z Poznania,fotki oki,sprzedawca konkretny w rozmowie tylko że jeden minus QG18,znałem opinie o tych silnikach ale nie zraziłem się i pojechałem ze znajomy obejrzeć.Handlarz nie miał nić do ukrycia(nie jak inni)okazało się z auto to polski salon mało tego jeszcze z salonu z Poznania u Pieluszyńskiej kupiony i serwisowany no to bajka,jazda próbna i spisywanko umowy

Trochę danych:
Model:P11
Rok :2001
Silnik :QG18DE
Wyposażenie: oprócz ksenonów to chyba wszystko ma to co ta wersja powinna mieć

Dodatkowym wyposażeniem o lipca 2012 jest instalacja LPG BRC coś tam nie pamiętam

Audio oryginalne poszło do szafy na zaś a zapodałem Pioneer DEH-P77MP i skrzynkę wraz z zmacholem Soling jakoś daje rade i gra<peace>

Środek wygląda tak:

Po złocie zapadła decyzja(za którą może niektórzy mnie zlinczują hihi)wymiana pierścieni i mały remont góry.Stwierdziłem że auto robię do normalnej jazdy a nie na wyścigi,i po dotarciu się wszystkiego przyszedł czas na mały power up w postaci LPG.Oczywiście nie obyło się bez niespodzianek po drodze czyli Błąd drugiej sondy,ale wkręcenie emulatora wszystko załatwiło i już prawie 18000km i nic nie zapaliło się

Dzięki TOMMY1981 nabyłem lotkę od P11 ale przed liftem,troche zabawy z szlifierką i papierem ściernym bo inne kąty pochyleń mocowania są,oddałem ją znajomemu do malowania,mocowanko na klej do szyb i mamy taki efekt:

Oczywiście na zimę też się mały stiling up zrobił:

I nastała zima czas na

Rant trochę zniszczony bo ktoś lakierem pomalował

i na autku:

Między czasie wymieniłem górne wahacze bo zaczęły pukać i na dniach dojdą sworznie wahaczy,drążki stabilizatora i kierownicze a co jak ma mi dłużej służyć to robię pod siebie autko:) do tego zestawu jeszcze to wpadnie:

jeszcze wpadł taki mały stiling up na leśne zwierzęta hihi:

jeszcze takie małe cyfereczki mi się pojawiły:

Kilka dni przed zlotem 2013 zabrałem się z polerkę autka,pracy trochę było ale dałem rade tylko ze cała robota na marne poszła bo 2 dni przed wyjazdem pompa wody zrobiła papa i autko zostało w domku

Plany na przyszłość :
ciemna szyba

może jakiś końcowy tłumik WM lub inny

halogeny w kolor żółty
grill czarny mat
wywalić kata tak i tak nie jest mi już potrzebny

zaciski w jakiś fajny kolor
może dolot sobie wystrugam mam już pomysł

Czas pokaże co dalej.........