Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
R.S.J.K My byśmy musieli was w końcu odnaleźć na tym spotkaniu bo na pasterce i noworocznym nie mogliśmy was znaleźć a po komentarzu na fb chyba kojarzę was i nawet mamy trzech wspólnych znajomych bombel Już jedną osobę zachęciliśmy więc może niedługo się pojawi
R.S.J.K pisze:siemanko jak to nie ma nissna a my to co co tydzień w niedziele jesteśmy na nocnej jeździe a także bierzemy w nim czynny udział oraz na FP jesteśmy nawet na ostatnim filmiku teraz w niedzielę też będziemy a 5 stycznia koło nas stał nawet inny nissan
potwierdzam, osobiście widziałem 2 fury z NZ na tym spocie i jedną ciekawą s14a
Tak jak pisałem,godzina jest do dogadania.15 to była propozycja na Czerwonak.Każda pózniejsza to już plaza.Jeśli więcej osób się nie wypowie to zostaje 15ta w Czerwonaku.
Ja z chłopakiem praca do 21 także niestety nie damy rady. Ps. czy nie ma ktoś na sprzedaż 100NX na wtrysku w dobrym stanie? Bo oferty z tablicy i allegro to jakaś paranoja
zabierze mnie ktos z poznania przy okazji?;D A-M, niestety kupic 100nx'a w ladnym stanie nie jest zbyt prosto. wiem ze kolega chochlik ma takowego, w bardzo ladnym stanie ale nie wiem czy nadal jest na sprzedaż...
Mishi pisze:TOMMY1981 a czy opis dojazdu w pierwszym poście jest aktualny
bonzo zawsze tą drogą wjeżdża A tak poważnie wskazówki dojazdu się poprawi.Na szybko: od strony Poznania mijamy Dom Kultury Sokół i przed tablicami reklamowymi skręcamy w lewo na przejazd kolejowy.W sumie zjazd jest jakieś 300 metrów dalej.
[ Dodano: 2014-01-12, 21:28 ]
oj nawet nie wiecie jak ja tęsknie za moim nissankiem ale napewno jeszcze wróce do nissana jak na razie rozbijam się mazda 323BG trzeba się ogarnąc i zjawic na spocie teraz przynajmniej wiadomo kiedy jest z góry
nie mój nissanek już nie jeżdzi i nie stoi poszedł na kasacje
no chyba że reinkarnacja
teraz jeżdze mazda 323bg
a nissan poszedł ponad rok temu we wrzesniu a szkoda bo dobry to był samochodzik ahhhhh