Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Cubuś, problem polega na tym, że np. takie 'borbety a' są albo szerokie, albo mają małe ET,
a taki dystans ze zmiennym rozstawem musi mieć min. 20mm
Smoor rota są piękne, ale niestety 13" okazało się za małe...
Ciecie springow to moim zdaniem glupota zle sie jezdzi i malo to bezpieczne.
Oddaj springi do firmy zajmujacej sie regeneracja przerobka sprezyn. Za komplet okolo 250 zl zaplacisz, tam ci je rozhartuja scisna tzn obniza ile chcesz potem zahartuja i gleba jest.
Co najlepsze jest to proces odwracalny.
Walczyc Trzeba Zawsze Do Konca.... Jak Zwykle Maximum Atak.
Hehe, to była przenośnia Chodzi o to, że najpierw docelowe felgi, a później gleba
Seryjne springi wylądują na półce, ale wcześniej przejadę się z nimi na złom i coś dopasuję
Nie ma u mnie w okolicy firmy, która mi takie coś ogarnie
W Bielsku Białej jest firma Springs ale jak wycenili mi wykonanie sprężyny to podziękowałem bo taniej jest ściągnąć komplet sprężyn nowych obniżających z japonii- tj minimum 800zł do 1400zł za komplet...
ma i mocowanie amorka jast na ala mcpersonie zajrzyj do mnie ja obecnie swoją odnawiam na cichego rzeźnika na razie zrobię blachę hebel i zawiechę a w planach 1.3 turbo burbo viewtopic.php?t=14496&start=30
nie dodaję nowych zdjęć z odbudowy bo jak dodaje to i tak nie wychodzi na wierzch