Informuje że plany na wypad na lotnisko (pod Ornetą) gdzieś w środku miesiąca lipiec, (jakaś sobota bądź niedziela) są aktualne, ja już powoli szykuje tajgre aby mnie nie zaskoczyła na miejscu (rozrząd, hamulce i inne pierdoły no i stalówki z letnimi oponami do pojeżdżenia
Warmińsko-mazurska Strefa
jakaś cisza tutaj zapanowała
Informuje że plany na wypad na lotnisko (pod Ornetą) gdzieś w środku miesiąca lipiec, (jakaś sobota bądź niedziela) są aktualne, ja już powoli szykuje tajgre aby mnie nie zaskoczyła na miejscu (rozrząd, hamulce i inne pierdoły no i stalówki z letnimi oponami do pojeżdżenia
)
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
No no widze że grubo było
Jastrząb, dobrze dobrze szykuj sprzęt ja jestem gotowy czekam tylko na termin i mam nadzieje że nie ma tam takiego wyrypu żeby miske urwać bo nie mam płyty żadnej
W planach jest i się powoli rozglądam co za ile ale jak patrze na ceny no to będe musiał jeszcze sporo poczekać
Nie mniej na pojeżdżawkę się pisze z całą pewnością 
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...no proste, że w następną niedzielę!misiek-ol pisze:a moze wczesniej jakis spocik
-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
..no przecież piszęmisiek-ol pisze:nastepna
-=MY GREEN HORNET=-
______
______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...jeszcze Ci mało?Jastrząb pisze:To spox że będzie nas więcej, można też jakiegoś grill-a wziąć i zrobić (a co)
Pewnie, że tak!Jastrząb pisze:GrzyBek80 z miłą chęcią witamy nowego klubowicza
-=MY GREEN HORNET=-
______
______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
....eeeee.... samego grill'a....Jastrząb pisze:Hahkuh ale samego grilla bez dodatkow procentowych![]()
-=MY GREEN HORNET=-
______
______
Znów cisza jak makiem zasiał
brzostek jak tam auto
znalazłeś przyczynę wysokiej temperatury
[ Dodano: 2011-07-04, 20:41 ]
Wczoraj pojechaliśmy ułożyć tarcze, klocki, rozrząd itp i taki piękny widok był jak wracaliśmy (zdęcie nie oddaje tego co było naprawdę).

brzostek jak tam auto
[ Dodano: 2011-07-04, 20:41 ]
Wczoraj pojechaliśmy ułożyć tarcze, klocki, rozrząd itp i taki piękny widok był jak wracaliśmy (zdęcie nie oddaje tego co było naprawdę).

Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
mushroom nieeeee żadna primera, Hrobry chyba na razie odkłada kase na części. Tigre szykowałem co by wiedzieć czym jeżdżę
[ Dodano: 2011-07-04, 21:58 ]
PS. Tigra nie ma tak mocnego rękawa jak twoja setka
[ Dodano: 2011-07-05, 06:26 ]
mushroom trzeba coś pomyśleć z twoim przednim zderzakiem, mam na warsztacie trochę żywicy epoksydowej oraz maty szklanej, może by jakiegoś weekendowego dnia posklejał coś
[ Dodano: 2011-07-04, 21:58 ]
PS. Tigra nie ma tak mocnego rękawa jak twoja setka
[ Dodano: 2011-07-05, 06:26 ]
mushroom trzeba coś pomyśleć z twoim przednim zderzakiem, mam na warsztacie trochę żywicy epoksydowej oraz maty szklanej, może by jakiegoś weekendowego dnia posklejał coś
Hmm..w zasadzie to dobrze że to odpadło. Chciałem go oddać do spawania plastików, bo cała ta dokładka to jest bardzo elastyczna. Ktoś wcześniej już zrobił to żywicą i jednak to pęka a potem odpada, jak się rozgarnia hałdy żwirumushroom trzeba coś pomyśleć z twoim przednim zderzakiem, mam na warsztacie trochę żywicy epoksydowej oraz maty szklanej, może by jakiegoś weekendowego dnia posklejał coś
PS. Zna ktoś dobrego lakiernika, oczywiśce też taniego ale z podkerśleniem dobrego?
A mnie nie będzie na Lubelskiej, mam wesele
"Mistrzów świata uprasza się o spokój"
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...znam dobrego, a co do kasy to bierze normalnie, ale zawsze możesz podjechaćmushroom pisze:PS. Zna ktoś dobrego lakiernika, oczywiśce też taniego ale z podkerśleniem dobrego?
i zagadać - wyceni temat i powie
PS: Nie będzie mnie na spocie
-=MY GREEN HORNET=-
______
______
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
dobry pomysł... zróbmy za tydzieńmisiek-ol pisze:z tego co wiem to i prezesa nie bedzie moze spota zrobimy za tydzien
-=MY GREEN HORNET=-
______
______