GRUPA TRÓJMIASTO
Ja jestem jak najbardziej za niedzielnym spotem
miejsce to co zawsze czyli polanka czy coś innego? 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

A nie wiem
czekam na wiadomość od Bombla, ale generalnie na ten sezon i tak jej nie potrzebuje więc nie ma z nią paniki 
P.S. mam prośbę niech ktoś potwierdzi przyjazd bo nie wiem czy ktokolwiek jutro przyjedzie na spota i przez to nie wiem czy sam mam przyjeżdżać

P.S. mam prośbę niech ktoś potwierdzi przyjazd bo nie wiem czy ktokolwiek jutro przyjedzie na spota i przez to nie wiem czy sam mam przyjeżdżać
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

A działo się działo na polance było tyle osób na spocie że nie wiedziałem z kim mam porozmawiać najpierwuleńka pisze:i co był jakiś spot? coś się działo jak nas nie było?

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Synek nie kłam! Spot zakończył się na parkingu castoramySajmooon pisze:A działo się działo na polance było tyle osób na spocie że nie wiedziałem z kim mam porozmawiać najpierwuleńka pisze:i co był jakiś spot? coś się działo jak nas nie było?a następnie całą kolumna przetransportowaliśmy się na działkę NaMiBii gdzie zakończyliśmy spota

Ja już ostatnio nie chcę się deklarować z przyjazdem bo od jakiegoś czasu każdy weekend mam zawalony
Ostatnio drugi weekend z rzędu układam ze szwagrem chodnik u mnie na podjeździe i pozostało jeszcze nam ok 20 mb.Mam nadzieję że w październiku weekendy będę miał "spokojniejsze" 

micra K10 1,0 lx 89r R.I.P.
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P.
http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P.
http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
Faktycznie zapomniałem o castoramieNaMiBiA pisze:Synek nie kłam! Spot zakończył się na parkingu castoramySajmooon pisze:A działo się działo na polance było tyle osób na spocie że nie wiedziałem z kim mam porozmawiać najpierwuleńka pisze:i co był jakiś spot? coś się działo jak nas nie było?a następnie całą kolumna przetransportowaliśmy się na działkę NaMiBii gdzie zakończyliśmy spota
Były 3 samochody

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Ja nie zabieram głosu, gdyż moja względnie nasza obecność wisi na włosku- ze względu na budowę domku. Każdy wolny czas a tym bardziej weekendy mamy zawalone. Jedynie wieczorami wolni jesteśmy. Jednak gdyby udało się nam wyrwać to chętnie nawet i w Sopocie. Niestety zima nas goni a jeszcze wiele pracy przed nami =)Sajmooon pisze:Faktycznie zapomniałem o castoramieNaMiBiA pisze:Synek nie kłam! Spot zakończył się na parkingu castoramySajmooon pisze:A działo się działo na polance było tyle osób na spocie że nie wiedziałem z kim mam porozmawiać najpierwuleńka pisze:i co był jakiś spot? coś się działo jak nas nie było?a następnie całą kolumna przetransportowaliśmy się na działkę NaMiBii gdzie zakończyliśmy spota
Były 3 samochody
a co przyszłych spotów to proponowałbym już chyba rozpoczęcie spotów na Operze Leśnej.
buZiaki!
Mam takie pytanko czy bylibyście zainteresowani zorganizowaniem wspólnego spotu z Pomorskim Klubem Audi ?
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Okazją dobrą jest ta impreza http://www.facebook.com/event.php?eid=140998762613764
jest to nieoficjalny zlot miłośników motoryzacji z trójmiasta dowiedziałem się o nim właśnie od Klubu Audi i na ten "zlot" zaproszeni są wszyscy i najlepiej z jak największej liczby klubów 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Kiedy to jest w końcu na plakacie 05.11.2010 a na fp 06.11.2010 pozdrouleńka pisze:Obrazek
http://www.kulone.com/PL/Event/1288375- ... otoryzacji
To jest 6 listopada w sobotę 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Witam wszystkich.Mam pytanie.Na długi weekend wyjeżdżam do trójmiasta i poszukuje niedrogiego noclegu.Jedziemy w 5 osób i potrzebne są dwie kwatery 2 i 3-osobowa.Prosiłbym o pomoc.Z góry dziękuje.
ANDREW
ANDREW
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262