co chwila inny temat

chodzi o to że co chwile piszecie z kolega o czym innym i pewien nieład się wkrada - a jeśli chcecie pogadać to może wymieńcie się numerami gg czy czymś tam innymArtur_z1112 pisze:ExtasyGirl, ale mi się wydaje że w off topowych tematach można pisac co innego tematy techniczne to wtedy jest spam. Więc o co chodzi dokładnie bo nie wiem?
Jak mi ropu z pół baku od siebie odlejesz to z Tobą pojadęPustelnik pisze:spot z tego co kojarze jest 24 paźdzernikaale mnie nie bedzie z racji tego ze 23 października jade na spot NKP w Ciechanowie
chętnych zapraszam
nawet wspominałem cos o tym zeby nasz spot zamienić i zebrać sie w Ciechanowie ale bez odzewu w grupie
Wiesz ze chętnie się podzielił bym ale sam mam pół bakumamtogdzies pisze: Jak mi ropu z pół baku od siebie odlejesz to z Tobą pojadęNiestety w kasie sushi bo almerek po wymianie oleju i filtrow
polecam polecamklonek pisze:pierwsza strona zaktualizowanapisac kto chetny ja niestety odpadam wybieram sie z narzeczona na pokazy slubne
a ja uważam że było całkiem spokoArtur_z1112 pisze:klonek, nic nie podważam. A byłem dziś na targach i lipnie bylo. Może jutro będzie lepiej.
Czyli spota jutro nie ma?
na noc byłem w pracy i po nocy prosto pojechałem i niewyspany byłemmamtogdzies pisze:Pustelnik to co tam takiego fajnego było, że az odchorowywac musisz:P