TY się tu nie podlizuj heheheheroobalek pisze:Tak tak "być na 3 spotach" (coby facjatę pokazać a i spróbować zapamiętać wcale nieurodziwetwarze inszych grupowiczów
- grupowiczów powiadam, nie grupowiczek, bo dziewczyny u nas urodziwe są
), jak pomnę na 1-szej stronie jest też chyba coś o udzielaniu się. Po spełnieniu tychże (innych jeśli są, trzeba na wspomnianej 1-szej str szukać) niewygórowanych wymogów trza tylko "wniosek przyjęciowy do grupy" do szeryfa pchnąć, a ten w trybie błyskawicznym rozpatrzonym zostaje.
No i to by chyba było na tyle. Pozostaje tylko miłego zgrupowywania życzyć
![]()
Zaglądałem. Niestety problem z płytką jest raczej większy i nie wiem czy nadaje się ona do regeneracji. Wszystkie ścieżki są całe, ale... Patrząc na płytkę na tych zdjęciach widać w 2 miejscach coś wlutowane - nie wiem czy był tam jakiś rezystor, dioda zenera, czy może sama cyna jako bezpiecznik. W każdym bądź razie w obu tych miejscach, które są na płytce białawego koloru - nie mam nic. I nie wiem co tam powinno być... Jutro wrzucę fotkę, może podpowiecie co z tym zrobić. Jak nie to zostaje tylko jakiś szrotroobalek pisze:A a zaglądałeś tutaj ? Fotki wydają się dosyć czytelne.klobukos pisze:Może ktoś z was zrobić fotkę tej płytki od dmuchawy? ...
Pustelnik pisze:Artur_z1112, pewnie skorzystamy z tej opcji jak juz rozkminimy jaki kalendarz bedziemy chcieli