w trosce o nerwyainkaa pisze:Krissu pisze:uprzedzę mamę, bo będzie krzyczećdzięki Krissu
![]()

mamo przyjedź w końcu na spot, bo już się stęskniłem

no NARESZCIE hheainkaa pisze:będę w tym tygodniu
na mnie wszyscy krzyczą codziennieainkaa pisze:będę w tym tygodniu, wiem dawno na Ciebie nikt nie krzyczałKrissu pisze:mamo przyjedź w końcu na spot, bo już się stęskniłem![]()
![]()
Też się za Wami stęskniłam
nie za ma coainkaa pisze: Krissa za noszenie na rękach![]()
Martynka dziękuje za wyróżnienie w podziękowaniachainkaa pisze: Martyny za to, że nei zraziła sie do naszej grupy i przybyła ponownie na spot![]()
A gdzie podziękowania dla Serwisesa za....obejrzenie filmu pt."Demonstracja spryskiwaczy reflektorów"?ainkaa pisze:Ja dziękuję za to, ze tak dużo Was byłoniezmiernie cieszy mnie też fakt, że przybywają do nas na spot klubowicze, którzy już nie maja niessanów - ta grupa ma jakies magnesiki, dzięki, którym nawet jak się zmieni auto, to nie można się od nas uwolnić
![]()
co mnie ogromnie cieszy, z załozenia nie auta a ludzie tworzą grupę
![]()
Szczególne podziękowania dla:
Eryka za możliwość poprowadzenia niezwykle długiego auta, bardzo ładnie jeździ
Ryby za możliwość śmigniecia srebrna strzalką, lubię to autko
Scubzika i Mżonki za wygraną w postaci przyozdobionego browka, fota jest, wiec będzie mozna podziwiac Mżonkowe dzieło
Krissa za noszenie na rękach
Martyny za to, że nei zraziła sie do naszej grupy i przybyła ponownie na spot
Maro i Ramzesa za bezproblemowa mozliwośc pośmigania ich autami, nie skorzystałam, ale nadrobię kiedys tą stratę
Wronia za przybycie na spot niezwykle zmodowaną K10
Rzeźnika i Kwietasa za poważne rozmowy na temat szczerości ludzkieji te niepoważne typu "Hello"
Wszystkim za przybycie i śmiech do łez
Acha, dla killera2000 za "poczucie humoru na wysokim poziomie"