Chodzi Ci pewnie o wewnetrzne lusterko, to powiem tak, jest bardzo dziwnie zamocowane i najlepiej byloby je zdemontowac i dopiero wtedy wszystko dobrze sprawdzic i jeszcze raz porzadnie zamontowac.
Nawet nie wiem jak je zdjac. Nie chcialbym niczego zepsuc, bo jak znam ceny w Nissanie to bedzie kosztowalo 1000zl. Jest jakas instrukcja zdejmowania lusterka, czy lepiej do serwisu? Lusterko jest z tych fotochromatycznych.
Co do stukania to moze masz auto po jakis przygodach albo juz czas zrobic porzadki w schowkach, co by rozne pierdoly tam nie lataly. U mnie ani w a32 ani a33 nie ma z tym jakichs problemow.
Wszystko powyciagalem. Stuki dochodza zza konsoli i z drzwi pasazera (przod). No i teraz to lusterko.
...co do zawiasu to zalezy jaki masz przebieg i jak jezdzisz (jak jezdzil poprzedni wlasciciel), akurat na to w maxi nie ma co narzekac, 'zawiasy' sa mocne i trwale, a jak cos, to tanie w naprawie. Piszesz ze jest prawie cale do wymiany, dluzej pojezdzij z takim...
Przebieg wedlug licznika 200 000km, na moje oko jakies 300 000km (dosc mocno wytarta kierownica). Jeden wlasciciel w Niemczech (wlasciciel salonu Nissana), ale to nic nie znaczy, bo mogli tym autem wszyscy pracownicy jezdzic. Do wymiany mam wahacze, laczniki stabilizatorow, koncowki drazkow i amortyzatory. Do tego oslony przegubow i amortyzatorow. W polmozbycie wycenili to na jakies 4000 zl. Wlasnie zbieram kase na najpilniejsze rzeczy.