[ Almera] N15 by Ghost Rider
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Dobra nie wypowiem sie wiecej o tym co napisales bo nie bedziemy sie klocic, a projekt twoj niech bedzie jaki bedzie nie interesuje mnie to, tylko jedno mi jak i innym sie nie podoba twoje osusztwo które chcesz zrobić, a jak juz sam napisales dla zabawy to po co oszukiwac
Zycze ci powodzenia i sukcesu bez oszustw

Zycze ci powodzenia i sukcesu bez oszustw

blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
będzie ciężkomerid pisze:Zycze ci powodzenia i sukcesu bez oszustw
ale nobody's perfectTemat ten zawiera listę forumowiczów, którzy zawiedli nasze zaufanie poprzez niezrealizowanie oferty sprzedaży bądź zamiany przedmiotów.
Powody, z których forumowicz został naznaczony podane są w tym temacie: http://www.100nx.fora.pl/off-topic,3/ja ... ,4998.html .
Uwaga. Nieuczciwy forumowicz :
- GHOSTRIDER
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Powiem Ci tak na gecko akurat juz jestes spalony , Twoje nieszczescie ze ja przy tym pracuje i jestem w organizacji.I kolejny + zabawy jest taki ze jak dobrze zrobie te 1.6 i pojade gdzies na impreze typu GECKO CUP to zadeklaruje pojemnosc 1.4 bo taka mam w dowodzie + T i nikt mi nie udowodni ze to 1.6:) i moze uda mi sie cos wywalczyc.
Zreszta co do OSZUSTWA co myslisz ze ktos sie POZNA?? obojetne kto by to nie byl bez ROZEBRANIA GLOWICY nie okresli coto dokladnie jest czy 1.6 turbo czy 1.4 ? a myslisz ze ktos ci na takiej imprezie da dotknac auto? Wiec to juz sie odpowiedz na twoje stwierdzenie co do OSZUKIWANIA, " W MILOSCI I NA WOJNIE WSZYSTKO DOZWOLONE"
Ja się tym zajmePewnym możesz być że jak będziesz na tych samych zawodach co ja to wydrukowane to co napisałeś będę miał ze sobą, mimo że nie będziesz startować w żadnej klasie która by dotyczyła mnie ani moich znajomych.
Będę tępił zawsze wszelakie objawy niezdrowej rywalizacji.

Jak dla mnie to rob sobie co chcesz mozesz latac za drukami na mozliwie kazdej imprezie na ktorej sie pojawie. Mnie to nie interesuje a udowodnic mi niczego nie udowodnisz, samochodu mi nikt nie rozkreci.
Zdziwisz sie, ja robie BT.
A ogólnie fajny projekcik i fajnie sie czyta jak ktoś robi coś budżetowo. Wszystko fajnie tylko bez oszustw i bedzie dobrze. Nie żebym coś miał do Ciebie. Pozdro
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka