Obiecane foto na aucie

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Znalazłem o tym kacieSzymeq pisze:aha ...lukasgt pisze:przeciwstawia mi się na każdym kroku jak tylko o mody chodzi
może na dniach podjadę i konkretnie z nim pogadam ... choc jak wspominałem ... kasy brakCoobcio pisze:Szymeq wywal kurcze tego kata no
Albo super by było z tym ziomkiem twoim porozmawiać by ci kolektor wydechowy jakiś 4-2-1 wystrugał
tego nie słyszałem nigdy ... ale tez nie czytałem każdego wątku ... wydaje mi się, że skoro dolot jest większy to i wydech trzeba by rozluźnić mocniej ... staram się każdy mod potwierdzać na hamowni aby dla innych było łatwiej, mniej więcej wiadomo czego można sie spodziewać choc wiadomo, że rożne modele/silniki inaczej reaguja na dane mody. Dlatego wyliczenia, że "to" daje + ileś tam a "to" tyle należy brać z przymrużeniem oka - rolki płaczu prawdę Ci powiedząNadiR pisze:Coobcio, ale Ty kiedyś pisałeś, że jeśli wóz nie ma więcej jak ok. 85km z litra pojemności to kat nie zabiera nic i jego wyrzucenie jest bezcelowe....a Szymeq ma 1.3, tak?
Nie wiem ... było tylko markerem na folii napisane "Lancer". Eclipse pewnie ma większe a te są 240 mm.NadiR pisze:Nie Sakura przypadkiem? bo takowe są np. do Eclipsy i koledze się świetnie spisują..
Ciężko powiedzieć - ale po 3 dniach felgi są upier...Hahkuh pisze:...czujesz różnicę w heblunku?