A co Wy tutaj tak o jakimś wrześniu, i końcu sezonu urlopowego sobie pogwarki uskuteczniacie?!
Skoro koledzy już się wyurlopowali, tak samo może i również nasza "rodzyneczka" (?!?), ewentualnie o urlopie nie mają co marzyć, to myślę, że w bieżącym miesiącu, znaczy w sierpniu, a konkretnie 29-go można by się "spotknąć"

Było nie było, wyznaczony stały termin świeci jak neon na stronkach klubowych. A to chyba nieco zobowiązuje, prawda ?!?

Zwłaszcza, że mozemy mieć "goscia" (jak to ponoć stało się w czerwcu), który zasugerowawszy się wspomnianym "neonkiem" podjedzie pod Teatr i zastanie ......... bynajmniej nie "świeże powietrze z nad morza"
Jakby co, to zagadnę moją "lepszą połówkę" coby nic nie planowała na tę "ostatnią niedzielę" (albo niech planuje, ino z takim małym wyłączeniem)
Ps
Ambro'ś, a
Tyś to nie miał mi po PW "wystawić rachunku" z podaniem konta płatności?!? Tak jak ustalilismy, uderzyłem do Cię po PW, ale chyba cosik o mnie zapomniałeś
Dopisek chwilkę później
Upss chyba nie tutaj do Cię uderzałem, bo coś wysyłki nie odnajduję

aaa.. może nic nie wysyłałem, i tylko cuś mi się przysniło ?!

Przepraszam, sprawdzę jeszcze gdzie indziej, ale jakby nie wyszło, to moze i tak puść mi ten "rachunek"?! (póki jeszcze "śmierdzę jakimś groszem")