jakoś tak wyszłopiomal pisze:szkoda że dzisiaj nie ma spota...

szerokości i szczęśliwego powrotu do domciu po udanym wypoczynkupiomal pisze:za tydzień już będę daleko...

jakoś tak wyszłopiomal pisze:szkoda że dzisiaj nie ma spota...
szerokości i szczęśliwego powrotu do domciu po udanym wypoczynkupiomal pisze:za tydzień już będę daleko...
Więc co innego proponujecie? W sumie trochę późno na takie zmiany, bo nie każdy codziennie wchodzi na forum i śledzi wątek.Nie wiem czy dobrym pomysłem jest jutro spotkanie się na Polance Redłowskiej ponieważ przy takiej pogodzie to na pewno będzie multum samochodów na parkingu i podejrzewam że ciężko będzie znaleźć wolne miejsce
Doookładniesię przyjedzie i pomyśli !
Sajmooon pisze:Mieliśmy bardzo miłych i sympatycznych gości
jankbkak was odwiedził co niepolszad pisze:Pozdrawiam jeszcze raz gości z odległej Polszczyzny było super pogadać i w ogóle was zobaczyć![]()
na skwerku przynajmniej na samym końcu koło oceanarium strasznie wieje no i latem raczej kiepsko z wolnymi miejscami może byćNaMiBiA pisze:Już szczerze powiedziawszy lepszy skwerek... Chyba, że macie jakąś inną propozycję?!
Ktoś zawsze na pewno pomorzeuleńka pisze:postaram się przyjechać, najwyżej jak nie będę wiedziała jak trafić to ktoś mnie poeskortuje mam nadzieję?