wiec o benzynach nic nie wiem. Samochodzik jest sprowadzony. Nie wiem tylko na co zwrócić uwagę przy zakupie tego autka. Wiem ze lampy ma wymienione bo stare były popękane i zmieniona maska bo stara rdzewiała. Ale ogarnieta macha i pomalowana
 wiec o benzynach nic nie wiem. Samochodzik jest sprowadzony. Nie wiem tylko na co zwrócić uwagę przy zakupie tego autka. Wiem ze lampy ma wymienione bo stare były popękane i zmieniona maska bo stara rdzewiała. Ale ogarnieta macha i pomalowana  Ogólnie autko sprowadził kolega ale mimo wszystko chciałbym wiedzieć na co zwrócić uwage. On nim nie jeździł wiec moze pomimo szczerych chęci mógł nie wszystko zauważyć w tym autku. Więc podpowiedzcie mi na co uwage zwrócić
 Ogólnie autko sprowadził kolega ale mimo wszystko chciałbym wiedzieć na co zwrócić uwage. On nim nie jeździł wiec moze pomimo szczerych chęci mógł nie wszystko zauważyć w tym autku. Więc podpowiedzcie mi na co uwage zwrócić  
 I jeszcze pytanie o gaz. Jak ten silnik go przyjmie. Czytałem temat i nie wywnioskowałem nic poza tym ze "jak sie kupuje gti to sie gazu nie zakłada" to do mnie nie przemawia
 jedni mają tak inni inaczej
 jedni mają tak inni inaczej  ja mam gaz w planach w autku tylko czy ten samochodzik przyjmuje dobrze gaz czy tak jak np. Tino nie lubi gazu
 ja mam gaz w planach w autku tylko czy ten samochodzik przyjmuje dobrze gaz czy tak jak np. Tino nie lubi gazu 

Ogladałem szybko i pamiętam tylko tyle ze ma spojler z tyłu i nakładke zderzaka z przodu
 Ogladałem szybko i pamiętam tylko tyle ze ma spojler z tyłu i nakładke zderzaka z przodu