Mus jest panie kolego!NadiR pisze:Risto jak tak jak mówiłem, jak nic nie wypadnie to damy szefie po bandzie
DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Witam, chciałem Wam życzyc miłej zabawy i grilowania. Mnie niestety nie bedzie, w koncu urlopu czas zaczac. Wybieram sie z primerka do chorwacji, wiec mam nadzieje ze wroci cala i zdrowa. do zobaczenia za miesiac Grupo. Pozdrawiam wszystkich:)
Był Wartburg 1.3 '91 58KM
Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm

Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm

Jest propozycja na wypad w góry w next weekend do Miedzygórza,trasa do przejścia piękna . Po drodze zaliczymy wodospad Wilczki, Śnieżną Marię,Czarną Górę no i Śnieżnik,jednym słowem jakieś 8 godz. spokojnego marszu (w przerwie piwko i żarełko w schroniskach) .W drodze powrotnej lub jak kto woli przed ,można podjechać do Czech na zakupy.Najlepiej wyjechać z Wrocka w miarę wcześnie tj. 9-10 rano,przejazd do Międzygórza to jakieś 2 godz.
Można się zabrać w kilka osób do naszych nysek by obniżyć koszta.
Można się zabrać w kilka osób do naszych nysek by obniżyć koszta.
Spokojnie mili państwo,jest plan na ten weekend by jechac w góry (sobota),tylko pogoda świruje i stawia pod znakiem zapytania ten wyjazd.
Poza tym co poniektórzy zostali poinformowani w taki czy inny sposób więc proszę mi tu bez insynuacji
Plan tejże eskapady się nie zmienił,a więc Międzygórze. Wyjazd o 9 rano . Ja zabieram się na doczepkę z Kamilą I Michałem i oczekuję ich koło Wieży Ciśnień przy ul. Wiśniowej (przystanek autobusowy linii 127 i 144 w stronę ul. Powst. Śl. )
Poza tym co poniektórzy zostali poinformowani w taki czy inny sposób więc proszę mi tu bez insynuacji

Plan tejże eskapady się nie zmienił,a więc Międzygórze. Wyjazd o 9 rano . Ja zabieram się na doczepkę z Kamilą I Michałem i oczekuję ich koło Wieży Ciśnień przy ul. Wiśniowej (przystanek autobusowy linii 127 i 144 w stronę ul. Powst. Śl. )
Insynuacje są jak najbardziej na miejscu, chyba że to tajne spotkanieRisto pisze:Poza tym co poniektórzy zostali poinformowani w taki czy inny sposób więc proszę mi tu bez insynuacji

Ojj Risto, Padre jak nie Padre...
Jutro ma być słoneczko i ciepło, tak coś słyszałam, tylko trochę czasu mało teraz na ogarnięcie spotkania w większej grupie, ja też już inne plany miałam od tygodnia, bo nikt nic tutaj nie pisał więc się nie nastawiałam na spota...szkoda..chyba że coś się u mnie zmieni to może dołączę jeśli "Tajne Stowarzyszenie" wyrazi zgodę

---->TUTAJ przewidywana pogoda...
Musimy się naradzić. Otrzymasz kodowaną samodestrukcyjną informację pocztą gołębiową.Gonia pisze:jeśli "Tajne Stowarzyszenie" wyrazi zgodę
[ Dodano: 2010-07-30, 20:00 ]
Czy zachmurzenie calkowite i 20 stopni to cieplutko? Można podyskutować.Gonia pisze:Jutro ma być słoneczko i ciepło, tak coś słyszałam,
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
Mam problem i szukam pomocy ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Przyjechałem sobie do Wrocławia z Warmii pozwiedzać a niestety ukręciła mi się półoś z holowałem auto gdzieś pod granice wrocławia i zostawiłem a teraz szukam dobrego szybkiego i taniego serwisu (czy szukam czegoś co nie istnieje). Może ktoś coś polecić jakiś warsztat gdzie mi to od ręki zrobią ?
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Przyjechałem sobie do Wrocławia z Warmii pozwiedzać a niestety ukręciła mi się półoś z holowałem auto gdzieś pod granice wrocławia i zostawiłem a teraz szukam dobrego szybkiego i taniego serwisu (czy szukam czegoś co nie istnieje). Może ktoś coś polecić jakiś warsztat gdzie mi to od ręki zrobią ?
Cisza
...że niby nikt nigdzie nie był ?
Czy ktoś tu w ogóle zagląda?? Bo prośba o pomoc też bez odzewu została
, żyjecie w ogóle Grupowicze 
Może jakaś integracja?? Tylko jeśli chodzi o mnie to dopiero pod koniec sierpnia wchodzi w grę integracja typu "G.A.F.A."
ale spotkanie w plenerze na przykład za tydzień?? O ile pogoda dopisze, bo coś ten sierpień nieobliczalny jest..

Czy ktoś tu w ogóle zagląda?? Bo prośba o pomoc też bez odzewu została

Może jakaś integracja?? Tylko jeśli chodzi o mnie to dopiero pod koniec sierpnia wchodzi w grę integracja typu "G.A.F.A."

- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Witam, można wiedzieć kiedy macie najbliższy spocik lub kiedy i gdzie się regularnie spotykacie ?
Moja primka jest po kilku przejściach spowodowanych przez innych yhmm"kierowców"
i nie wiem co robić, sprzedać, naprawiać, na części
stan ogólny dobry, tzn. silnik, elektryka i wnętrze, tylko trochę blacharka pogięta i porysowana Ehh.
Potrzebuje fachowego oka typu co i za ile
Moja primka jest po kilku przejściach spowodowanych przez innych yhmm"kierowców"
i nie wiem co robić, sprzedać, naprawiać, na części

Potrzebuje fachowego oka typu co i za ile

patrzę w dół na góry
Jak wymyje bombla to wrzucę, na razie wstyd
Zapytam się jeszcze z innej beczki tak na poważnie - gdzie można się wybrać w okolicach wrocka na grzybki bo pogoda sprzyja??
Chodzi mi o sprawdzone miejscówki gdzie auta nie buchną i nazbieram troszkę.
Dla ścisłości to chodzi mi o grzyba typu podgrzybek a nie mocher czy halun

Zapytam się jeszcze z innej beczki tak na poważnie - gdzie można się wybrać w okolicach wrocka na grzybki bo pogoda sprzyja??
Chodzi mi o sprawdzone miejscówki gdzie auta nie buchną i nazbieram troszkę.
Dla ścisłości to chodzi mi o grzyba typu podgrzybek a nie mocher czy halun

patrzę w dół na góry