GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
- sergiej
- fanatyk nissana
zrobmy cos w niedziele ...bo ja dzisiaj nieaktywny raczej jestem  ...proponuje wyjazd na chociwel tam jest jakis plac ...wezmiemy grila i moze jakis maly plomien uda sie rozpalic ...co bysmy nie zmarzli ... polecam ubrac sie w cieple kalesony itd. ktora godzine proponujecie
 ...proponuje wyjazd na chociwel tam jest jakis plac ...wezmiemy grila i moze jakis maly plomien uda sie rozpalic ...co bysmy nie zmarzli ... polecam ubrac sie w cieple kalesony itd. ktora godzine proponujecie  mi sie wydaje ze godzina 14 bedzie odpowiednia ...mozemy sie spotkac przy auchanie ...niektorzy beda mieli blisko ...a stamtad juz na autostrade i jestesmy po 15 min na miejscu ...wezcie CB to po drodze pogadamy
 mi sie wydaje ze godzina 14 bedzie odpowiednia ...mozemy sie spotkac przy auchanie ...niektorzy beda mieli blisko ...a stamtad juz na autostrade i jestesmy po 15 min na miejscu ...wezcie CB to po drodze pogadamy  ...jesli macie jakies sugestie i podpoweidzi i jestescie chetni to wpisujcie sie w temacie
 ...jesli macie jakies sugestie i podpoweidzi i jestescie chetni to wpisujcie sie w temacie  

[ Dodano: 2009-12-19, 10:10 ]
myśle tez o tym zeby zoorganizowac maly OS miedzy pacholkami i zobaczyc kto jest najszybszy po sniegu

...proponuje wyjazd na chociwel tam jest jakis plac ...wezmiemy grila i moze jakis maly plomien uda sie rozpalic ...co bysmy nie zmarzli ... polecam ubrac sie w cieple kalesony itd. ktora godzine proponujecie
 ...proponuje wyjazd na chociwel tam jest jakis plac ...wezmiemy grila i moze jakis maly plomien uda sie rozpalic ...co bysmy nie zmarzli ... polecam ubrac sie w cieple kalesony itd. ktora godzine proponujecie  mi sie wydaje ze godzina 14 bedzie odpowiednia ...mozemy sie spotkac przy auchanie ...niektorzy beda mieli blisko ...a stamtad juz na autostrade i jestesmy po 15 min na miejscu ...wezcie CB to po drodze pogadamy
 mi sie wydaje ze godzina 14 bedzie odpowiednia ...mozemy sie spotkac przy auchanie ...niektorzy beda mieli blisko ...a stamtad juz na autostrade i jestesmy po 15 min na miejscu ...wezcie CB to po drodze pogadamy  ...jesli macie jakies sugestie i podpoweidzi i jestescie chetni to wpisujcie sie w temacie
 ...jesli macie jakies sugestie i podpoweidzi i jestescie chetni to wpisujcie sie w temacie  
 [ Dodano: 2009-12-19, 10:10 ]
myśle tez o tym zeby zoorganizowac maly OS miedzy pacholkami i zobaczyc kto jest najszybszy po sniegu

siemka. ja niestety wypadam. po pierwsze z soboty na niedziele nocka, a po drugie na 12,30 w policach jestem zaproszony na chrzciny malucha u siostry, a myślę że jak się po nocce roześpię, to i tam się do kościoła spóźnię.

nie marudź, ja miałem przez 11 lat trzy samochody i jeszcze ngdy nie miałem zimówek, zawsze latam na letnich, trochę wolniej i bardziej zapobiegawczo jeżdżę, ale jak śnieg leży w naszym rejonie przez dwa tygodnie w roku, to nie ma większych problemów.Przem pisze:a po za tym mam slabe zimowki
Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

niby sie nie wie ale się było i tak trzymać
dziękuję za przybycie wszystkim ostatni ostatni grill się odbył (nie ma wungla coby był następny trza znaleźć i zakupić a wtedy kto wie)
20.12.09 - grill był
tak sie bawi zachodnie pomorze nissan zone

dziękuję za przybycie wszystkim ostatni ostatni grill się odbył (nie ma wungla coby był następny trza znaleźć i zakupić a wtedy kto wie)
20.12.09 - grill był
tak sie bawi zachodnie pomorze nissan zone
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
						"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

czy sanki i dziecko można zabrac?
 czy sanki i dziecko można zabrac?

Ale zobaczymy, możliweeeee......
 Ale zobaczymy, możliweeeee......