proszę badzoNatik82 pisze: bonzo napisał/a:
My dopiero w domu po powodzianach
bonzo czekamy na relacje
viewtopic.php?p=74356#74356
proszę badzoNatik82 pisze: bonzo napisał/a:
My dopiero w domu po powodzianach
bonzo czekamy na relacje
domyśliłem się że będzie więcej osób które pomyślały o takiej formie pomocy i wcale się im nie dziwię przecież każdy chce aby dzieci spędzały miłe i nie zapomniane wakacje i każdy w niewielkim stopniu che to dać tej rodzinie żeby choć na chwilę zapomniały o tej tragedii...Szymeq pisze:Trzeba będzie to jakoś rozwiązać bo Wasza propozycja nie jest jedyną
3 lipca nie pojadę, trochę daleko i bez noclegu wiele nie pomogę. Wielkogabarytowe będę miał później i jak nie wejdzie mi w patrola to się odezwę. Teraz chciał bym jakoś wysłać nagrzewnicę na ropę, bo wiem ze jest potrzebna. Jeśli ktoś jedzie to proszę o kontakt tel: 508149946słoma79 pisze:Ktoś z wielkopolskiej się wybiera 3 lipca na drugą turę?Ja jestem chętny żeby pojechać.Jak by było coś wielkogabarytowego do zabrania mogę spróbować załatwić busa z roboty
opuszczasz sie siostrofiooolka pisze:cholera, nawet nie wiedziałam, że taka akcja jest organizowana, wstyd mi![]()
no jesteś rozgrzeszonafiooolka pisze:przelałam pieniądze na konto,
Ty słoma na razie sobie odpuść lepiej uszykuj sie na za 3 tygodnie, wtedy będzie większa potrzeba teraz wyjazd bez sensu.słoma79 pisze:Ktoś z wielkopolskiej się wybiera 3 lipca na drugą turę?Ja jestem chętny żeby pojechać.Jak by było coś wielkogabarytowego do zabrania mogę spróbować załatwić busa z roboty
wiem, wiem... cholera co zrobić.. czasu na neta brak, nie mówiąc już o spotachbonzo pisze:opuszczasz sie siostrofiooolka pisze:cholera, nawet nie wiedziałam, że taka akcja jest organizowana, wstyd mi![]()
![]()
![]()
fiooolka pisze:przelałam pieniądze na konto,
Oooo dzięki!! mogę już w miarę spać spokojniebonzo pisze:no jesteś rozgrzeszona![]()
wiem, wiem a jaja muszą byćbonzo pisze:bez przesady co do kataniarzy mam podobne zdanie co Tya Ojcem dyrektorem sam mnie ochrzciłeś
mamy w planach się wybrać tym razem większą grupa bo ostatnio tylko bonzo mógł się wybrać...Michalllo pisze:Siemka widzę że się wybieracie za 3 tygodnie na pomoc
Ze swej strony zapewniam miejsce na rozbicie namiotów, wodę i prąd