Staraj się już na piątek. Od pierwszej nocy jest najciekawiej.dlatego się wybieram. Ale chyba dopiero w sobotę, bo w piątek mi nie pasuje.

Staraj się już na piątek. Od pierwszej nocy jest najciekawiej.dlatego się wybieram. Ale chyba dopiero w sobotę, bo w piątek mi nie pasuje.
Niestety wciąż czekam...ciapek pisze:I jak Wodzu johny dotarł tem G-TECH?
PS. w przyszłym tygodniu ma być spoko pogoda więc można by się bujnąć na lotnisko
Doneciapek pisze:zaproszenie na F&F mój login Ciapek
Ja bym się chętnie wybrał na zlot pomorski na sobotę, ale nie wiem czy będę w stanie jechać samochodem. W piątek mam imprezę rodzinną i pewnie trochę % wypije. No chyba że będe jechał z kimś jako pasażer.Pomyślcie jeszcze kto z Was ma ochotę wybrać się na 1 dzień na pomorski
Tomek, ale mecz jest w sobotę a spot ma być w niedzielę.tomaszdl pisze:mi będzie pasowało najwcześniej o 19.30. O 17.00 gra Chojniczanka, także mogę przybyć dopiero po meczu.
Spoko, damy radętomaszdl pisze:Ja bym się chętnie wybrał na zlot pomorski na sobotę, ale nie wiem czy będę w stanie jechać samochodem. W piątek mam imprezę rodzinną i pewnie trochę % wypije. No chyba że będe jechał z kimś jako pasażer.