Hyde Park a licznik postów
- sergiej
- fanatyk nissana
Hyde Park a licznik postów
hej nie wiem czy tak jest ale chyba warto sie zastanowic ...czy licznik postow powinien byc nabijany w HP 

w ogóle trzeba sie zastanowić gdzie licznik postów może być nabijany a gdzie nie
wg mnie w działach spotkania, prezentacja swojego auta, strefa nissan sprzedam.... i HP licznik powinien być wyłaczony
w spotkaniach i prezentacji dlatego, że to w zasadzie tak jak hp a strefa nissan ponieważ to nie jest żadna treść która wnosi cos na forum
wg mnie w działach spotkania, prezentacja swojego auta, strefa nissan sprzedam.... i HP licznik powinien być wyłaczony
w spotkaniach i prezentacji dlatego, że to w zasadzie tak jak hp a strefa nissan ponieważ to nie jest żadna treść która wnosi cos na forum
tu muszę zaprotestować, ja głównie działam na spotkaniach, dbam o to by grupa się rozrastała o nowych klubowiczów, przypominam i współorganizuję spoty itp. uważacie, że to nic nie wnosi do klubu?jarkk pisze:w spotkaniach i prezentacji dlatego, że to w zasadzie tak jak hp a strefa nissan ponieważ to nie jest żadna treść która wnosi cos na forum
Ale ok. akurat mi nie zalezy na liczniku postów