Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Siema ludzie, żaluję, że nie mogłem być na spocie:/ już 2 raz rozrusznik padł...w niedziele bym chętnie pojechał, ale jeszcze dam znać co i jak. No i powiedzcie chłopaki czy coś ustaliliście odnośnie pasterki czy temat dalej otwarty? Wczoraj byłem na co miesięcznym spocie hondy w katowicach na "patelni" koło jakiejś kopalni. Podobno mają potwierdzone info, że nissanklub będzie na białym krzyżu. Btw dobra miejscówka ta patelnia - musimy się tam wybrać kiedyś:)
merid pisze:Varial a z kim gadales z hondy o tej pasterce.
Patelnia jest bardzo dobrym miejscem ale na lato w zime odpada
Merid: gadałem ogólnie. Ja ich tam dobrze nie znam (oprócz mojej laski;p), ale wiem, że się pojawią. A co do patelni to powiem Ci, że fajnie wczoraj ślisko tam było - wielu nie mogło tam wjechać:P A dziś widziałem u nich na forum posty m.in. twoj:F
Didelf pisze:Co do spotu, to ta magiczna 4 nas chyba prześladuje... Nawiasem nie wiecie co jest z Frischi? Pojawił się chłopak raz i słuch po nim zaginął...
Z Frishim czasem gadam na gadulcu, ostatnio pisał, że będzie na spocie więc nie wiem co jest...
Ostatnio zmieniony 2009-12-14, 23:15 przez Varial, łącznie zmieniany 1 raz.
Varial pisze:Siema ludzie, żaluję, że nie mogłem być na spocie:/ już 2 raz rozrusznik padł...w niedziele bym chętnie pojechał, ale jeszcze dam znać co i jak. No i powiedzcie chłopaki czy coś ustaliliście odnośnie pasterki czy temat dalej otwarty? Wczoraj byłem na co miesięcznym spocie hondy w katowicach na "patelni" koło jakiejś kopalni. Podobno mają potwierdzone info, że nissanklub będzie na białym krzyżu. Btw dobra miejscówka ta patelnia - musimy się tam wybrać kiedyś:)
Varial my pojedziemy na 99% na pasterke na Biały Krzyż.moze się zgadamy jakbyś jechał i razem byśmy śmignęli?
U mnie sprawa wygląda tak, że na pasterce nie pojawię się z Wami, co gorsza KJS Ustroński też odpadnie
To, czego się dowiedziałem można również przeczytać w linku http://aktualnosci.ox.pl/wydarzenie,700 ... onski.html
Gość z którym rozmawiałem wczoraj mówił, że trasy (mapki) dostanie lada dzień - obiecał mi wrzucić.
Varial, anderman i wszyscy wybierający się na pasterkę na biały. Jeśli jechalibyście przez Wisłe to prawdopodobnie ze Skoczowa też pojedzie pare aut, więc jeśli chcecie to moglibyśmy się zebrać i większą grupą pojechać ? Jest jeszcze tydzień do świąt tak, że nie wiem do końca kto i ile aut pojedzie tak, że jak coś to na bieżąco bede informował.
Ponczak pisze:
[ Dodano: 2009-12-16, 23:58 ]
Driftujcie!
Kto jutro chętny na upalanie bokiem?
Jakbyście gdzieś jeździli w okolicy w piątek/sobote wieczorem to daj znać
Za cytowales mnie to mysle ze chodzi ci o moj reczny
Wiec tak
Nie dziala tak jak powinien tylko jedno koło mi zaciąga ale bardzo lekko ze z górki zjeżdza, wiec dlatego mogę tylko w jedną strone zaciągać ręczny bo w grugą nie leci
A jezeli chodzi ci o moj podpis ktory znajduje sie pod kreska skrypt blabla[*you]
blablaprzyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.