Ale jaja chłopy wycięły.
 Ale jaja chłopy wycięły.  

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Elegancko, męsko już jest
 Elegancko, męsko już jest  Teraz tylko dopiescić auto (między innymi po to zostało jeszcze u Coobcia
 Teraz tylko dopiescić auto (między innymi po to zostało jeszcze u Coobcia  ) i można upalać i cieszyć się wozem
 ) i można upalać i cieszyć się wozem 
 Może coś na Jutuba też zarzucę
 Może coś na Jutuba też zarzucę 
 To może ja też podjadę popatrzeć ;P Daj znać jak byś jechał
 To może ja też podjadę popatrzeć ;P Daj znać jak byś jechał ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

to butla do lpg chyba, czyli bedzie taniej teraaaa hahahahahahahahahahahaahahaaaazuru82 pisze:Resztę zdjęć i filmów wrzucę później jak zgram, ale na razie prezentuję kolejną niespodziankę jaką przygotowaliśmy z CoobciemWłaśnie przyszła taka o to butla do nitro
Nie wiem czy nie za duża, ale jak męsko to męsko, no i do tego w kolorze

hehe
]

Wkrótce może jakieś filmy
  Wkrótce może jakieś filmy  

Mam nadzieje, że to będzie lepsze rozwiązanie, niż męczenie starego silnikalukasgt pisze:Zuru oby to był najlepszy twój SET-UP-oczywiście ciekawii mnie na 1.2 bara jak bedzie bo chyba na 0.75 nie poprzestaniecie,co?

Myślę, że na początek zadbać o kosmetyczne rzeczy, jak większy IC, wydech etc.. zamiast podnosić od razu boosta
 Myślę, że na początek zadbać o kosmetyczne rzeczy, jak większy IC, wydech etc.. zamiast podnosić od razu boosta 

Gratulacje
 Gratulacje 
Po co wymieniać panewki jak silnik strasznie cicho i kulturalnie chodzi oraz ma niewielki przelot obstawiał bym ok 50tys km ?Jastrząb pisze:Rozbierać silnik cały i pakować kasy to faktycznie opcja bez sensu, ale przynajmniej warto wymienić panewki bo to nie wiadomo kto jak go użytkował, chyba że przeszłość silnika jest wam dobrze znana.
Jak już masz VE, to powoli: IC, wydech, kolektor /ciemno było, nie wiem co tam jest włożone/ Jeszcze z moich doświadczeń -dobry kolektor +15KM, wydech +15 KM, + ... dolot zimnego, bo pod maską po 3 minutach jest gorąco +5KM. Razem: około 315KM. Rekord srebrnej Coobcia zagrożonyMyślę, że na początek zadbać o kosmetyczne rzeczy,
 !
!