GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
Powitać 
Ponieważ na dworku ciepło, lato prawie się zaczyna, pomyśleliśmy tak jak z resztą obiecywaliśmy, o integracyjnej imprezce, z grillkiem, muzą, "napojami", noclegiem, nieopodal Łodzi, na której chcielibyśmy Was zobaczyć
Planujemy zorganizować coś takiego w lipcu.
Stąd pytanie ile osób chciałoby nas odwiedzić i jaki termin weekendowy lipcowy by Wam najbardziej odpowiadał?
Pozdrawiam 

Ponieważ na dworku ciepło, lato prawie się zaczyna, pomyśleliśmy tak jak z resztą obiecywaliśmy, o integracyjnej imprezce, z grillkiem, muzą, "napojami", noclegiem, nieopodal Łodzi, na której chcielibyśmy Was zobaczyć

Ja sie ciebie ania najpierw zapytam czy chciałabyś mnie widzieć czy znowu jak na ogolnopolskim bedziesz sie ze mnie smiala i wyganiała 

blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
nie jest to zadna zaczepka tylko jak ja mam jechac tyle km a potem ani sie cos nie spodoba i bedzie nie miła to nie widze w tym sensu
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
"Ponieważ na dworku ciepło, lato prawie się zaczyna, pomyśleliśmy tak jak z resztą obiecywaliśmy, o integracyjnej imprezce, z grillkiem, muzą, "napojami", noclegiem, nieopodal Łodzi, na której chcielibyśmy Was zobaczyć
"
to jest moja wypowiedź
jak ją interpretujesz to już Twoja sprawa, choć dla mnie jest jasna i na temat 

to jest moja wypowiedź

merid, ale czym ty się przejmujesz... mówisz tak jak by s był tam tylko Ty i ainkaa... nie wiem co tam między wami jest alebo raczej czego nie ma ... ale skoro grupa katowicka jest zaproszona to wg mnie Ty też...
Z resztą to dobry moment na pojednanie
i nie czepiaj się szczegółów 
dobrze mówie ainkaa??
Z resztą to dobry moment na pojednanie

dobrze mówie ainkaa??
Ostatnio zmieniony 2010-06-17, 09:49 przez Tuśka, łącznie zmieniany 1 raz.
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
dziękuję za wsparcieTuśka pisze:merid, ale czym ty się przejmujesz... mówisz tak jak by s był tam tylko Ty i ainkaa... nie wiem co tam między wami jest alebo raczej czego nie ma ... ale skoro grupa katowicka jest zaproszona to wg mnie Ty też...
Z resztą to dobry moment na pojednaniei nie czepiaj się szczegółów

kobiety muszą się wspieraćainkaa pisze:dziękuję za wsparcie

"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Szymeq pisze:O kurde .. Tym swoim ochrypłym głosikiem ze mnie też sie śmiała chyba też zostanę w domu ...
buhahaha, ja się z wszystkich śmieję, ale tak pozytywnie, po prostu taką mam śmiejąca się naturę, że właściwie ciągle się uśmiecham, rozśmieszam itp.

Zaraz się wszyscy na mnie poobrażają

Ja już twój glosik słyszałem bez chrybki
Zapytam sie ludzi jak oni odbieraja ten wyjazd, a przede wszystkim prosze o ceny za noc i w jak najszybszym czasie termin. Myśle ze jak my pojedziemy to i wy 4 wrzesnia do nas przyjedziecie.
Panowie to kto przyjezdza jutro na spocik o 19 pod ikee

Zapytam sie ludzi jak oni odbieraja ten wyjazd, a przede wszystkim prosze o ceny za noc i w jak najszybszym czasie termin. Myśle ze jak my pojedziemy to i wy 4 wrzesnia do nas przyjedziecie.
Panowie to kto przyjezdza jutro na spocik o 19 pod ikee
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- obserVator
- wiem o czym pisze