i nie po prostu...
   i nie po prostu...  
parafrazując pewien wspaniały utwór "Been dazed and confused for so long it's not good"
A no to masz dobra wymówkę siedzenia w domuEl_Diablo pisze: Kumpel wrócił po długiej nie obecności i sobie siedzieliśmy i gadaliśmy no i wypiliśmy, a jakoś nie mam ochoty dzisiaj nigdzie iść
 no  nic ja lece sie ogarnąc bo  jutro  rano  na zajęcia trzeba polecieć i pościemniać:) udanego pijackiego wieczoru:)
 no  nic ja lece sie ogarnąc bo  jutro  rano  na zajęcia trzeba polecieć i pościemniać:) udanego pijackiego wieczoru:)
 a ty safira nie przepraszaj ewy ze cie nie bedzie tylko badz a jak cie nie bedzie to przepraszaj cala grupe za zanizanie frekfencji
  a ty safira nie przepraszaj ewy ze cie nie bedzie tylko badz a jak cie nie bedzie to przepraszaj cala grupe za zanizanie frekfencji   
  Bo wam sergiej dsa tak popalic ze sie nie pozbir=eracie do zobaczenia dzisiaj na krema dla tych co beda a na ogolnopolskim opowiemy jak bylo a ci co ich nie bedzie na krema niech rzaluja i tyle
  Bo wam sergiej dsa tak popalic ze sie nie pozbir=eracie do zobaczenia dzisiaj na krema dla tych co beda a na ogolnopolskim opowiemy jak bylo a ci co ich nie bedzie na krema niech rzaluja i tyle  alem sie rozpisal
 alem sie rozpisal  

tutaj umawiamy sie na spotaknia grupowe i sprawy naszej grupy tj jak np gadzety ...
 tutaj umawiamy sie na spotaknia grupowe i sprawy naszej grupy tj jak np gadzety ...