GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
sergiej pisze:a ty blabla nie wiesz o co chodzivanessa pisze: Sergiej nadal nie wiem o co chodzi...![]()
Szczerze mowiac, to ja juz zglupialem, dodtatko czytajac wpisy typu:
sergiej pisze:to zalezy blabla kiedy odmi zacznie pisac
Pioneer DEH P88RS / Front: Rainbow SAX 265.20 / Amp: Mosconi 200.2 / Sub: Aliante 12" Si Ltd / Amp: DLS A6
						Nic tam nie mówią że coś nie tak 
 Nie ma jakiś złych nastrojów, ja siedzę w domu i nie wiem 
 ale się już wqrfiam 
 eeeh brak słów. w zeszłym miesiącu przysłali spóźnioną, ale było pierwszym przelewem, o 9,0-0 rano już na koncie, teraz sucho, a jeszcze w tym miesiącu komunia nas pociągła 

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

Właśnie dotarła 
 Ja mam w PKO SA a to gówniany bank i tam zawsze przetrzymują kasę, nieraz w porównaniu do BPH czy internetowych typu mBank dostawaliśmy dzień później. Siedzę w tym banku tylko dlatego że obok domu mam bankomat, gdyby nie to już bym był w Millenium bo tam mam drugie konto, ale bankomat przy oddziale na Pogodnie najbliższy 

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

W takim razie ja jeszcze chetniej pojawilbym sie na jakis spocie, ale na chociwlu, moze by mi kto przeplywki uzyczyl na chwile, bo moja juz chyba na wykonczeniu jest, auto zamulone, pali wiecej i vmax 160km/h i ani km wiecej, a nie jestem do konca przekonany, ze to wlasnie przeplywkasergiej pisze:aktualnie nikt nie jezdzi ...ale jest pare p11.144 i jedna p12 a silnikowo to to samoDezMond pisze:a takie pytanie mam, ktos smiga N16 z tej grupy??
Pioneer DEH P88RS / Front: Rainbow SAX 265.20 / Amp: Mosconi 200.2 / Sub: Aliante 12" Si Ltd / Amp: DLS A6
						Witam
może ktoś z was będzie zainteresowany imprezą która odbędzie się u nas w katowicach viewtopic.php?t=2844
Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze o PW, posta lub co wam przyjdzie do głowy
Może jakoś z grupą się zoorganizujecie

może ktoś z was będzie zainteresowany imprezą która odbędzie się u nas w katowicach viewtopic.php?t=2844
Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze o PW, posta lub co wam przyjdzie do głowy
Może jakoś z grupą się zoorganizujecie
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
						Posiadam części do N14.
- 
				Saffira

- 
				Saffira