a jak ktoś jedzie sam?albo jego os. towarzysząca jest też klubowiczem?Szymeq pisze:dlatego były w gadżetach dla os tow.

Merid ty masz ładny pasek Adex okulary a dragomir koloratkę.merid pisze:A słoneczko akurat mi nie przeszkadzało bo się ładnie spiekłem a na szyji mam ładny pasek.
Tak ale nie wszyscy siedzą w autkach przez cały czas.Michalllo pisze:Nie wiem jak by to było z ogarnięciem technicznym nagłośnienia ktoś by musiał mieć jakiś mikrofon ale są przecież Transmitery FM z dużym zasięgiem ok 400 metrów (gdzieś takie widziałem) można by zrobić tak ze każdy ustawia radio w samochodzie na określona częstotliwość i wszyscy wszystko słyszą w swoich samochodzikach Można by zrobić osobne częstotliwości dla każdej konkurencji
Tyle że ten co będzie po środku jednocześnie miałby być i na OS'ie i na 1/4 miliWieshaq pisze:Pozostałe konkurencje (z ew. podziałem na klasy) lista startowa odwrócona kolejnością do 1/4 i wtedy Ci którzy jadą OS mają chwile oddechu przed 1/4 i odwrotnie.
Dokladnie...Szymeq pisze: jeśli jest wyjazd do godz 9,30 to należy mieć to na uwadze a nie po 10 jeszcze ludzie się zbierali z ośrodka
Tak byłoWieshaq pisze:Na przyszły zlot proponuję spróbować np. hamownia wg. kolejności podjazdu,
na 1/4 mili wg. klas.
Nie wszyscy brali udział w OS i w 1/4. Jest to logistycznie do rozwiązania, w sumie na 1/4 stanęła ok. 50 samochodów na OS przypuszczam o połowę mniej, na trolejach i w zabawie z piłką na masce stanęło finalnie nie wiem ile wozów.Sajmooon pisze:Tyle że ten co będzie po środku jednocześnie miałby być i na OS'ie i na 1/4 mili
Były listyWieshaq pisze:Nie wszyscy brali udział w OS i w 1/4.
Lista Słonko była dostępna i każdy kto się zapisał startował....Wieshaq pisze:w sumie na 1/4 stanęła ok. 50 samochodów na OS przypuszczam o połowę mniej
To było jako zabawa a nie zawody czy konkursy, a że były dyplomy to miała być niespodzianka dla startującychWieshaq pisze: na trolejach i w zabawie z piłką na masce stanęło finalnie nie wiem ile wozów.
Szczerze to wydaje mi się że liczba startujących w tym konkurencjach była taka samaWieshaq pisze:w sumie na 1/4 stanęła ok. 50 samochodów na OS przypuszczam o połowę mniej,
Może zwykłe, duże tablice by się lepiej sprawdziły? Nie wiem tylko, czy to nie jest większy problem niż nagłosnienie.Ja to bym tylko powtórzył że brakowało w miejscach startów coś ala głośników szczekaczki. Byłem na miejscu ok 50 metrów i nie wiedziałem że byłem wywoływany kilka razy. Auta startowały warkot silników, wydechów ktoś coś gada i nic nie słychać a przecież nie o to chodziło żebym odstawiał auto i szedł na linie startową.
chyba sobie żartujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!martins pisze:Co do zasłaniania tablic to uważam to za dobry pomysł. Jak ktoś startuje i dość ostro traktuje autko, a będzie chciał je później sprzedać, to nikt nie namierzy przynajmniej, że auto było katowane. A tablicę można zakleić naklejką z nickiem, albo wstawić w to miejsce tablicę z nickiem i też będzie ok.
Wg mnie nie jest to powód aby zasłaniać tablice .... jeździmy i tak po terenie zamkniętym więc nie ma potrzeby tego robić. Jak ktoś katuje auto to i na ulicy bedzie widoczny .. więc sprzedaż auta do mnie nie przemawia.martins pisze:Co do zasłaniania tablic to uważam to za dobry pomysł. Jak ktoś startuje i dość ostro traktuje autko, a będzie chciał je później sprzedać, to nikt nie namierzy przynajmniej, że auto było katowane. A tablicę można zakleić naklejką z nickiem, albo wstawić w to miejsce tablicę z nickiem i też będzie ok.
jak Ci ktoś auto rozwali, albo nogi połamie, to życzę szczęścia w szukaniu gościa po nicku...martins pisze:NIe no, bez przesady, kto chce niech zasłania, mi to nie przeszkadza i tak nie poznaję człowieka po tablicach tylko po nicku na szybie, więc co mi tam tablice. I tak sporo osób nie zasłaniało, ja też nie. Mi to generalnie lata, czy ktoś zasłania czy nie.
Bylo straszne zatrzesienie aut w klasie diesel, az dwa Nissany i dwa innej marki...mi pisze: z mojej strony dwie uwagi...
jeżeli w przyszłym roku w klasie diesel znowu bedzie takie zatrzęsienie aut, to proponuje dopisac mnie do klasy średniej, bo bedę miała większa satysfakcje tam przegrać z innymi nissanami...
Zabron tez noszenia czapek bys miala pewnosc kto prowadzil...mi pisze: po drugie za niedopuszczalne uważam zasłanianie tablic rejestracyjnych!!! jak sie ktos wstydzi, albo boi, albo ma jeszcze inne przesłanki, zeby tak postąpić, to zakaz wjazdu na lotnisko!!! i nie tłumaczcie mi, ze wypełnił oświadczenie, bo mógł tam wpisać każdą bzdurę... nikt tego nie sprawdzał!!!