Wiec dziekuje wszystkim za mile spedzone chwile
Łódzka Grupa
Ryba pisze:haha jestem tu pierwszy
Wiec dziekuje wszystkim za mile spedzone chwile
Neptune pisze:Również wielkie dzięki na wspólny wyjazdByło tak jak sobie to wyobrażałem i mam nadzieje że będzie więcej
![]()
Ci co mają niech ogarniają foty i filmy ... jest co wspominać...
TAK SIĘ BAWI TAK SIĘ BAWI NISSANZONE
Również podziękowania za mile spędzone chwile. Tak trzymać oby było jeszcze lepiej.
Yo ..
Nareszcie w swoim wyrku ..
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ZLOT
Było niesamowicie
DZIĘKI ORGANIZATOROM i Wszystkim z Naszej Grupy i z innych, którzy z nami się bawili
PS: Sorry .. za imprę w moim wykonaniu .. ale co tam
Tak się bawi Nissanzone
)
Mżonka jest zachwycona i Wszystkich ściska
Nareszcie w swoim wyrku ..
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ZLOT
DZIĘKI ORGANIZATOROM i Wszystkim z Naszej Grupy i z innych, którzy z nami się bawili
PS: Sorry .. za imprę w moim wykonaniu .. ale co tam
Tak się bawi Nissanzone
Mżonka jest zachwycona i Wszystkich ściska
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
- sunniaczkowa
- nowy na forum
-
ainkaa
Się naczytałam
ale miło poczytać, że tak Wam się podobało
teraz to już podwójnie się cieszę, raz, że Wam się podobało, dwa, że ja też uważam, że było świetnie i, że koniecznie należy to powtórzyć, nie raz, nie dwa, ale dużo, dużo, dużo, bo mi mało 
A co do podziękowań to dzięki Wam wszystkim: za kolumnę która nie dosyć, że jechała zgrabnie i bezpiecznie to jeszcze zajefajnie wyglądała, Rybce za profesjonalny pilotaż i ominięcie wahadeł
, zecikkowi za drogę na Aleksandrów, wszystkim za to, że tak się dobrze i razem bawiliście
.
A co do podziękowań to dzięki Wam wszystkim: za kolumnę która nie dosyć, że jechała zgrabnie i bezpiecznie to jeszcze zajefajnie wyglądała, Rybce za profesjonalny pilotaż i ominięcie wahadeł
na swoim juz kartke przykleilemzecikk pisze:no to teraz tylko czekam az po primerke przyjedzieszKoza pisze:To ja tez sie dolacze do podziekowan![]()
Przede wszystkim calej Łódzkiej za takie mile przyjecie do grupy i swietna organizacje czasuco tu duzo mowic, wyjazd poprostu bajka!
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
-
ainkaa
-
ainkaa