Aneczko, koszulki dzisiaj rozdajesz?
 Aneczko, koszulki dzisiaj rozdajesz? 
 ,Scubzik gratuluje pomysłu na uchwyt ,normalnie pełna profeska.Konkretnie wszyscy wyglądają na zdjęciu klasowym tylko ja tak odstaje w innym stoju...Sunniak daj mi na PW meila do Ciebie to fotki prześle....
 ,Scubzik gratuluje pomysłu na uchwyt ,normalnie pełna profeska.Konkretnie wszyscy wyglądają na zdjęciu klasowym tylko ja tak odstaje w innym stoju...Sunniak daj mi na PW meila do Ciebie to fotki prześle....
 Koszulki fajoskie, flagi wypas
 Koszulki fajoskie, flagi wypas 

Serdeczne pozdrowienia dla Małżonki Serwicesa
 Serdeczne pozdrowienia dla Małżonki Serwicesa 

dobrze wiesz, że nie chodzi o aut tylko o ludzi, którzy na spotach się spotykają, tzn. akurat taka jest w większości nasza grupa, więc argument powyższy do mnie nie docieragrugru pisze:wstydze sie swojego obecnego grata
 , zawsze ktoś z nas mógł Cię przywieźć albo odwieźć
, zawsze ktoś z nas mógł Cię przywieźć albo odwieźć  mi Ciebie akurat brakowało na spotach
 mi Ciebie akurat brakowało na spotach  

[/center]
  [/center]

ale może już zrobiona
 ale może już zrobiona  
  dzizas
 dzizas 
No i piękniewronek pisze:Udało mi sie załatwić CB, mam Unidenka 520
 Najlepsze Cb na świecie
 Najlepsze Cb na świecie  

wiesz myślę, ze można było jakoś odłożyć sobie kaskę na podróż, myślę też, że zalezało nam na to by wszyscy furami jechali, szkodazecikk pisze:wiesz szkoda mi kasy troche. poza tym nismo całkiem seryjne juz jest
 dałeś ciała
 dałeś ciała  ale tez się cieszę, że Cię zobaczymy
 ale tez się cieszę, że Cię zobaczymy 
 ale będę, 90 dam radę wiecej jeśli trzeba będzie też
 ale będę, 90 dam radę wiecej jeśli trzeba będzie też 
Hej .. zerknij PWPani Bolusiowa pisze:Scubzik dlaczego nie mozemy pisac na gg??;>