a tak poważnie
[ 100NX] 100nx, eko-car,
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Wujek Emil dobrze mowi w weekendzik moze znow cos porobimy/popsujemy w Twojej furce?Elmer pisze:Ściągnij jeszcze tę pokrywę i pomaluj. No i szykuj się jak mówiłem na czyszczenie.
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
viewtopic.php?p=396678#396678
światła naprawione. Przeklinam DRUCIARZA który cokolwiek robił w tym egzemplarzu. Amortyzatory sam sobie robił, kabelki od cholera wie czego podpinał pod światła mijania!!
Naprawiłem też regulację elektryczną świateł oraz wjechały na przód dwie oponki Dunlop Sp30, 2008rok 13 tydzień
Muszę ogarnąć wiele rzeczy do szkoły więc nie wiem czy dzisiaj coś pogrzebie. Chciałbym wymienić filtr paliwa i żarówkę od podświetlenia sterowania nawiewem żeby na wtorek i środę zostało czyszczenie silnika, środka i karoserii.
Endriu masz może plastiki/zakrywki od bezpieczników??
Naprawiłem też regulację elektryczną świateł oraz wjechały na przód dwie oponki Dunlop Sp30, 2008rok 13 tydzień
Muszę ogarnąć wiele rzeczy do szkoły więc nie wiem czy dzisiaj coś pogrzebie. Chciałbym wymienić filtr paliwa i żarówkę od podświetlenia sterowania nawiewem żeby na wtorek i środę zostało czyszczenie silnika, środka i karoserii.
Endriu masz może plastiki/zakrywki od bezpieczników??
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005