Skrzynia P11GT do P10GT
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
Skrzynia P11GT do P10GT
Otóż będzie mnie czekało prawdopodobnie wkładanie skrzyni do P10GT jak wiadomo najlepsza ( najkrótsza ) jest w P11GT i tu pytanie czy pasuje P&P? Czy sprzęgło wszystko pasi? I ile można dzięki tej skrzyni urwać z przyspieszenia do 100?
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
BMW F30 316i 136 mods 210/320
najkrótsza i najlepsza jest w sunny GTi,a jeszcze lepsza w sentrze se-r bo ze szperą-ale pomijając te sprawy to skrzynia z p11gt bez problemuy podejdzie do p10 i sądzę że jest szansa na urwanie 0.5 sek do paki i lepsza elastycznośc na 4 i 5 biegu zdaje się
Robimy PSSST,195km300nm program by Coobcio
Saab znajdzie nowego wasciciela,zapraszam na Pw
Saab znajdzie nowego wasciciela,zapraszam na Pw
0,5s do 100? Panowie nie żartujcie
Jak będzie 0,2s to należało by się cieszyć. Dopiero na 1/4 powinny być zauważalne przyrosty. Dużo ważniejszy jest start i to jak kto umie machać tym lewarkiem 

BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road.
512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
No właśnie zastanawia mnie fakt, co się zmieni jak wsadzę skrzynie
Dawaj Ryba znów startniemy
po poprawkach paliwowych i na ori przepływce w Primie start się sporo poprawił (bynajmniej takie mam wrażenie) co było widać na ostatnim spocie z Hondziną Vasila
Jak teraz startniesz to będziesz widział jaka jest faktyczna różnica zanim wsadzisz wałek i zrobisz moda. Po tym zabiegu w zasadzie powinieneś mnie objechać ze skrzynią, Twoimi kółeczkami i niutami... ale zobaczymy co nam los zgotuje 

Dawaj Ryba znów startniemy

Nissan Primera SR20DE+T