EDIT: poprawiłem cenę po telefonie do ASO chcą 2400 zł
 jak mi się dwa popsują to taniej kupić rozbitka anglika na czesci
  jak mi się dwa popsują to taniej kupić rozbitka anglika na czesciModerator: janusz

czujnik2 results found for abs sensor rear right maxima

Ktoś chyba Cię wrobił z tym cłem, chyba że zamawiałeś więcej rzeczy w paczce.Od grudnia obowiązują wyższe zwolnienia z cła dla przesyłek otrzymywanych z zagranicy. Przesyłki spoza krajów Unii mogą być objęte cłem, VAT i niekiedy podatkiem akcyzowym. Wyższe zwolnienie oznacza, że za przesyłkę zapłacimy przy odbiorze mniej pieniędzy.
[...]
Najważniejszą informacją dla osób, które robią zakupy przez internet, jest zwiększenie z 22 euro (ok. 86 zł) do 150 euro (590 zł) kwoty wolnej od cła przy zakupach z krajów pozaunijnych. Przesyłki z tych państw, których wartość nie przekracza 150 euro, nie będą podlegały ocleniu.

Ja próbowałem ale przegrałem, bez zdejmowania tarczy i wybijania go od środka się nie udało. Czujnik się nagrzewa i pewnie masz go tak zastanego jak bylo u mnie. Trzeba było sciągnąć wszystko (zaciski tarczę) i wybić go od środka.nismojoe pisze:Witam, nie chciałem zakładać nowego wątku
jak wymienić czujnik ABS w maximie a32 (usa)
robił to ktoś ?
z góry dzieki za pomoc
pozdrawiam
JOE

mi padł tym razem prawy tył. Nie znalazłem na aledrogo, jutro będę dzwonił po gościach. Jak nie znajdę to w weekend ze stanów zamówię. Przed zimą chce mieć ABS sprawny
 mi padł tym razem prawy tył. Nie znalazłem na aledrogo, jutro będę dzwonił po gościach. Jak nie znajdę to w weekend ze stanów zamówię. Przed zimą chce mieć ABS sprawny