blok na pewno jest taki sam a łapy będziesz miał Swojesłoma79 pisze:no i mam zawiechę z silnikiem, niby wszystko jest PnP, ale nadal nie wiem, czy mocowania w sunnym są identyczne jak w almiebo osprzęt zostaje z ga14
WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
czyli gdybym łyknął ten Twój silnik to musiałbym poszukać tylko kolektora wydechowego 73c, a resztę przełożyć ze swojego?nakulane niby ma ale chociaż coś o nim wiadomo, nie jak te z allegro co mają po 100kkm, a wyglądają na 300
bonzo nie wiesz czym on jest zalany przypadkiem?
[ Dodano: 2010-05-05, 21:09 ]
sorki za offtop ale auto na razie stoi i czeka na decyzję

bonzo nie wiesz czym on jest zalany przypadkiem?
[ Dodano: 2010-05-05, 21:09 ]
sorki za offtop ale auto na razie stoi i czeka na decyzję

wkońcu udało mi się fotki ogarnąć... Przepraszam, że dopiero teraz...
http://picasaweb.google.pl/papuga0009/S ... directlink
miłego oglądania
http://picasaweb.google.pl/papuga0009/S ... directlink
miłego oglądania

Szczęśliwa mamusia:)
ja nie wiem na chwile znikam i tyle czytania
coyot ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ogólnopolski bez coyota
słoma79, ty się nie zastanawiaj bo czy swap czy remont jedna kasa pójdzie... jak mi siądzie serduszko to na sr20de wymienię
i wtedy
na światełkach 

słoma79, ty się nie zastanawiaj bo czy swap czy remont jedna kasa pójdzie... jak mi siądzie serduszko to na sr20de wymienię

z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana

GTI

Natik82, fotki fajne
mam nadzieję, że na następnym spocie frekwencja będzie podobna albo i większa 

Mój GT Top Sport VVL N1: viewtopic.php?t=2033
No i zapadła decyzja po rozmowie z mechaniorem.Na razie alma idzie do reanimacji, znaczy zmiana filtrów, oleju i paru pierdół i latamy dalej
jak trzeba będzie się doleje i tyle.
Plan na potem jest taki, że odkładamy kasę która poszłaby w swapa lub remont, odkładamy dalej tak do końca szczytu sezonu w robocie, kiedy to najłatwiej o dodatkową kasę, a na wczesnej jesieni robimy pożegnanie z almą i kupujemy "nową" nysę
I ten plan mi się bardziej podoba
Andrzej jak tam prezentacja?
[ Dodano: 2010-05-06, 19:47 ]
bonzo jeszcze raz sorki za OT i proszę o posprzątanie jak będzie to konieczne dla zachowania porządku w temacie
Tak więc na ogólnopolskim Almerka będzie się po raz kolejny spokojnie przyglądać wyczynom innych nissanów

Plan na potem jest taki, że odkładamy kasę która poszłaby w swapa lub remont, odkładamy dalej tak do końca szczytu sezonu w robocie, kiedy to najłatwiej o dodatkową kasę, a na wczesnej jesieni robimy pożegnanie z almą i kupujemy "nową" nysę

I ten plan mi się bardziej podoba

Andrzej jak tam prezentacja?
[ Dodano: 2010-05-06, 19:47 ]
bonzo jeszcze raz sorki za OT i proszę o posprzątanie jak będzie to konieczne dla zachowania porządku w temacie
Tak więc na ogólnopolskim Almerka będzie się po raz kolejny spokojnie przyglądać wyczynom innych nissanów

Na prezentacji były do jazdy 370Z, do wyboru manual oraz automat. Trasa była nawet niezła jak na centrum miasta bo z Starego Browaru przez Katowicką kawałek autostradą do Dębca i powrót Dolna Wildą.
Niestety pogoda była do dupy i w dodatku spory ruch jak to po 15 więc nie szło przegonić Zetki tak jakby mozna było. W sumie na autostradce pokazało jak szybciutko 10pkt można załapać
Trzeba przyznać że jak na taki deszcz i moc na tył, to trzyma się naprawdę nieźle -fajne autko do zabawy i jednocześnie dałoby sie tym jeździć na codzień
Jedyny minus to że niestety GTR-a nie było, na darmo targałem torbę foto
Na otarcie łez było bardzo fajne papu i fajne rozmowy z prowadzącymi
Niestety pogoda była do dupy i w dodatku spory ruch jak to po 15 więc nie szło przegonić Zetki tak jakby mozna było. W sumie na autostradce pokazało jak szybciutko 10pkt można załapać

Jedyny minus to że niestety GTR-a nie było, na darmo targałem torbę foto

Na otarcie łez było bardzo fajne papu i fajne rozmowy z prowadzącymi

Pozdrawiam wszystkich Wielkopolan.Byłem wczoraj w Poznaniu i nawet chyba almere Dodo widziałem.Ładnie tam u Was ale korki są koszmarne 

Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
no nie bo moj parch sie do mnie przyczepil i nie chce zmienic wlascicielaDodo pisze:coyot zmieniłeś wreszcie auto

RWD mi przeszlo... chwilowosłoma79 pisze:coyot od kiedy P12 jest RWD i ma silnik większy od 200SX?

jezeli to ta sama ekipa co w zeszlym roku to temat ogarniali niezle... tylko ze byl problem z ogloszeniem wynikow zaraz po przejezdzie.. tzn brakowalo jakiegos ekranu albo tablicy z czasami ale to jzu kwestia organizacji a nie tych od swiatel ... chybaSzymeq pisze:Hej ludziska. 15 maja na torze w Poznaiu będzie impreza z cyklu "z ulicy na tor" na której obsługe świateł startowych bedzie prowadził człowiek któego chcemy wynając na nasz zlot. czy był by chętny podjechać tam i pooglądać sobie ( jakies foto ) jak to wyglądało

Trafiłeś chyba w najgorszy dzień komunikacyjny od lat. Ja 8 km do pracy jechałem 2 godziny i w końcu zaparkowałem w płatnej strefie jakiś 1 km od roboty, bo jechałbym jeszcze z godzinę dłużej. Nie wiem jaka była przyczyna kompletnego zakorkowania rejonu Śródka-Polibuda-Garbary. Stawiam na jakieś "wspaniale zaplanowane" roboty drogowe + nieudolstwo kierowców, którzy jak widzą deszcz, czy śnieg jeżdżą jak sieroty.ANDREW pisze:Pozdrawiam wszystkich Wielkopolan.Byłem wczoraj w Poznaniu i nawet chyba almere Dodo widziałem.Ładnie tam u Was ale korki są koszmarne

pzdr
--
K.
K.
ale ja moje naklejki lubiesłoma79 pisze: coyot ale 2,2 klekocze, a chyba nie muszę ci przypominać treści naklejki na Twoim micrusie

aaa... dzisiaj sobie pojezdzilem w korku obok GTI-R'a nowego

- renegade1982
- stały bywalec
- Kontakt: