Nie zapomnij doliczyc wagi drajweraxtomek pisze:Jeżeli zejdziemy z masą do 1000 kG to:
niestety zeby zobaczyc trzeba sie zarejestrowacxkarol pisze:Taka mała przymiareczka jak wygląda sleeper pod maską:
http://www.neovvl.co.uk/c...d=658&mode=view
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Nie zapomnij doliczyc wagi drajweraxtomek pisze:Jeżeli zejdziemy z masą do 1000 kG to:
niestety zeby zobaczyc trzeba sie zarejestrowacxkarol pisze:Taka mała przymiareczka jak wygląda sleeper pod maską:
http://www.neovvl.co.uk/c...d=658&mode=view

Czerwona II wróci na czterołapie i 3xx ! KM w przyszłym rokubodek pisze:Kurde, jak za starych dobrych czasów gdy czerwona jeszcze pomykała.

A może wpadniemy .... na troszkębombel pisze:P11.144 jest cięższe no i inne warunki. Szkoda ze na Ogolnopolskim nie bedziecie, by sie zrobilo bezposrednie starcie
i co z tego że Coobciem? podnieca Cie to w jakiś sposób? Bo okropnie się jarasz widzę, że ja zrobiłem ***jowy czas i w ogóle, że auto jest wolne. Ciekawe jak Ty byś ruszył autem w turbo na takiej nawierzchni....powiem, że łatwo nie jest, a do tego ja pierwszy raz w życiu startowałem - na dodatek niesprawnym i nieskończonym autem (aż go szkoda było)xtomek pisze:Hemi ponad 370 kuniów robi 16-kęBombel sprawdził. Bez szans
![]()
[ Dodano: 2010-04-25, 15:20 ]
Zuru samodzielnie 14,9....gratki!!!
Już 14,513!!! ale Coobciem
Zuru chyba troche źle to wszystko odebrałeś, ja tu raczej widzę gratulację a nie czepianie sie i chyba właśnie w takim tonie były te wypowiedzi, wiadomo że powoli ogarniesz wszystko w nysie i sam też ją ogarniesz i raczej xtomek niczego w złej wierze tutaj nie napisał, a żeby było jeszcze bardziej offtopowo to gratki i wyników i tego jak primera podajezuru82 pisze:i co z tego że Coobciem? podnieca Cie to w jakiś sposób? Bo okropnie się jarasz widzę, że ja zrobiłem ***jowy czas i w ogóle, że auto jest wolne. Ciekawe jak Ty byś ruszył autem w turbo na takiej nawierzchni....powiem, że łatwo nie jest, a do tego ja pierwszy raz w życiu startowałem - na dodatek niesprawnym i nieskończonym autem (aż go szkoda było)xtomek pisze:Hemi ponad 370 kuniów robi 16-kęBombel sprawdził. Bez szans
![]()
[ Dodano: 2010-04-25, 15:20 ]
Zuru samodzielnie 14,9....gratki!!!
Już 14,513!!! ale Coobciem
Wiadomo, że Kuba zrobi lepszy czas, bo ma doświadczenie i lepiej ogarnia, więc nie ma się co rozwodzić na tym kto tu jest lepszy.
Tak, tak, wiemy, że ruda jest najszybsza, to oczywistextomek pisze:Najwyższy czas rudzielca pogonićRuda w opałach, a może nie.......
To na tyle z rana, w nie najlepszym humorze.....
....koniec imprezy, dziękuje, dobranoc.
Krótko, takich komentarzy po... się nie spodziewałem. Cały dzień przy kompie , czekając na sms-y od coobcia. Za wszystkich trzymałem kciuki. Pozdro, never again!!!Zuru samodzielnie 14,9....gratki!!!
No może masz rację, że źle odebrałem, ale miałem z rana gorszy humor i do tego przeżywałem te zawody jak żaba okres, bo w końcu to mój pierwszy raz....no i tak to ze mnie wyszło. Mam nadzieję, że ogarnę i będzie można liczyć na lepsze czasy w jakiejś tam odległej przyszłości. Ja tam nie chce się kłócić i obrażać.....nie ma sensu przecież.bullitt pisze: Zuru chyba troche źle to wszystko odebrałeś, ja tu raczej widzę gratulację a nie czepianie sie i chyba właśnie w takim tonie były te wypowiedzi, wiadomo że powoli ogarniesz wszystko w nysie i sam też ją ogarniesz i raczej xtomek niczego w złej wierze tutaj nie napisał, a żeby było jeszcze bardziej offtopowo to gratki i wyników i tego jak primera podajeszkoda szarpać nerwy, przecież nieraz jeszcze przyjdzie wam się spotkać i po co później patrzeć na siebie wilkiem
Przepraszam....i nie jestem obrażony na nikogo. Również trzymam za Rudą w następnych zawodach, w końcu z tego samego podwórkaxtomek pisze: Krótko, takich komentarzy po... się nie spodziewałem. Cały dzień przy kompie , czekając na sms-y od coobcia. Za wszystkich trzymałem kciuki. Pozdro, never again!!!
Obrażonych przepraszam.