Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
To teraz spotykamy się 21 kwietnia. Jest juz w miare cieplo wiec mozna zmienic miejscowke. CZekam na propozycje. MOże byc taka miejscowka z grillem No i może godzine zmienimy??
nie no bez przesady troszke wiecej. Chym ciekawe czy Gril trafi bo wiem gdzie jest ratusz Targowek czesto tam bywa ale jak sie zgobi hehe bede postaram byc wczesniej zeby grila rozpalic o 19 postaram sie byc pozdrawiam
Ja raczej się spóźnię.W moją stronę również 20km wiec wstępnie sądze ze miejscówka w przodku;p mam nadzieje ze na grilu będzie coś dla mnie do zobaczyska.
Bombel fajne TURBO, nawet ja z moim NOS-em (do trasy którą wybrałeś) byłem Cię / Was w stanie dogonić a na rondzie z pomocą techniki (czerwone światło) byłem Was w stanie przegonić
do następnego
Radca Prawny, Mediator
z Klubem Nissana od III.MMIX
Również serdecznie dziękuje za troszkę deszczowego ale grillowego spota. Ma nadzieje ze przy następnych środowych spotkaniach frekwencja bardziej dopisze
bombel pisze:Grisha ja w miescie to 50kmh na godzine jezdze
P.S. Chciałem Was otrabic ale nie mam klaksonu
Mi sie przypatkiem zalaczyl, pewnie jakies hwilowe zwarcie Pozdrawiam i dzieki za spocika, rzeczywiscie troszke hlodno bylo ale miejscowka mi bardziej pasuje niz M1 Pozdrawiam